Bütçe
40.000-50.000 TL

Mark

Başarılı
Merhaba, iki ürün arasındaki donanım farkını bilerek biraz da bütçeye uydurmak adına böyle bir karşılaştırma yaptığımı belirterek başlamak isterim.

Açıkçası bütçemi 40.000 TL civarına koyduğum için daha çok RTX 4050'li modellere bakıyordum ancak Acer Nitro V 15 ise enteresan şekilde RTX 5060 GPU'su olan en uygun bilgisayar gibi gözüküyor. Bu fiyata bütçemi de esneterek seçmemek için bahane arıyorum açıkçası. Cihazın fiziksel kusuru hava çıkışının ekranın sağ altına konumlandırılmış olması anladığım kadarıyla ancak benim gibi akşam eve gelip bir-iki saat kullanacak, bazen iş için bazen ise CAD programlarında ufak tefek çizimlere bakacak birisi için pek de sorun olmaz gibi bir düşüncem var. Ancak yine de siz değerli forum üyelerinin de fikrini almak isterim.

Vs

Yorumunuz için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz ürünü ve model ailesini de listeme ekledim. Açıkçası ikinci ürünü dediğim gibi özelliklerine göre ucuz olduğu için listeme eklemiştim. Aslında bütçem -konuyu da açarken seçtiğim gibi- 40.000-50.000 tl bandında ancak 40.000'i pek de yukarıdan geçmesem daha iyi olur diye düşünüyorum. Hatta 30.000 TL civarına güzel bir RTX3050'li model bulsam onu da alabilirim. Esas odağım iş için ancak oyun da yanında kendime vereceğim bir ödül olur. 50 bin baremini geçersem direkt RTX5060'ı hedeflemeye başlayacağım ki o zaman 65 civarına kadar çıkarım. Aklımda epeydir olan Gigabayte Gaming A16 ve Alienware 16 Aurora modelleri de var. Bu iki cihaz hakkında yorumunuz ve varsa bu bütçeye göre tavsiyeniz var mıdır? İlginiz için teşekkür ederim.

ve

Yorumunuz için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz ürünü ve model ailesini de listeme ekledim. Açıkçası ikinci ürünü dediğim gibi özelliklerine göre ucuz olduğu için listeme eklemiştim. Aslında bütçem -konuyu da açarken seçtiğim gibi- 40.000-50.000 TL bandında ancak 40.000'i pek de yukarıdan geçmesem daha iyi olur diye düşünüyorum. Hatta 30.000 TL civarına güzel bir RTX3050'li model bulsam onu da alabilirim. Esas odağım iş için ancak oyun da yanında kendime vereceğim bir ödül olur. 50 bin baremini geçersem direkt RTX5060'ı hedeflemeye başlayacağım ki o zaman 65 civarına kadar çıkarım. Aklımda epeydir olan Gigabyte Gaming A16 ve Alienware 16 Aurora modelleri de var. Bu iki cihaz hakkında yorumunuz ve varsa bu bütçeye göre tavsiyeniz var mıdır? İlginiz için teşekkür ederim.

Ve

Gerek yok bu modellere. Fiyatlarını pek hak etmiyorlar bence.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz ürünü ve model ailesini de listeme ekledim. Açıkçası ikinci ürünü dediğim gibi özelliklerine göre ucuz olduğu için listeme eklemiştim. Aslında bütçem -konuyu da açarken seçtiğim gibi- 40.000-50.000 tl bandında ancak 40.000'i pek de yukarıdan geçmesem daha iyi olur diye düşünüyorum. Hatta 30.000 TL civarına güzel bir RTX3050'li model bulsam onu da alabilirim. Esas odağım iş için ancak oyun da yanında kendime vereceğim bir ödül olur. 50 bin baremini geçersem direkt RTX5060'ı hedeflemeye başlayacağım ki o zaman 65 civarına kadar çıkarım. Aklımda epeydir olan Gigabayte Gaming A16 ve Alienware 16 Aurora modelleri de var. Bu iki cihaz hakkında yorumunuz ve varsa bu bütçeye göre tavsiyeniz var mıdır? İlginiz için teşekkür ederim.

ve

5050:

5060:

kasa kalitesi çok önemli değil derseniz asus tuf serisi ilk cevapta atılan laptop. iş için dediğiniz için rog kasa öneriyorum, ben de iş ve yanda keyfi oyun oynama amaçlı aldım, aşırı memnunum. bu saydığınız çoğu markanın ucuz olmasının bir sebebi var. asus tuf ve rog serisindeki fiyat farkı gibi.

Öneriler için teşekkür ederim. Omen özellikle fiyatı ve özellikleriyle çok cezbedici duruyor. Belki de en "kötü" yanı 17.3" olması. Biraz büyük bir cihaz. Bunu araştırıp bugün muhtemelen alabilirim.