Bütçe
50000

ÇağatayNS

Gelişen
Arkadaşlar merhaba, Lenovo LOQ 15IRX10 serisi 5050 modelini aldım. Oyun açmadığım halde aşırı ısınıyordu. İade hakkım olduğu için iade ettim. Piyasada olan bilgisayarların ya watt değeri düşük ya da bayağı bir kronik arızaları oluyor. Araştırdığımda Acer Nitro 5 için çok tavsiye aldım. Attığım linkteki model alınır mı? Mesajlarınızı bekliyorum.

Nitro 5 modellerin soğutmasının iyi olmadığını duymuştum. Yani bende RTX 3050 ve 10300H modeli vardı ve ısınıyordu en azından eski model olsa da ayrıca o fiyata 5050 de var. Game Garaj çok öneriliyor onu alabilirsin özellikleri o fiyata en iyisi o G-SYNC olmaması dışında ama daha marka bir şey istersen ASUS da olur.

Bir de iade etmişsin ama o biraz çıkabilirsen yine LOQ'un 5060 modeli de var. Sana şansızlık denk gelmiş olabilir.

Bu 2 TB model.

Herkes neden Lenovo LOQ 15IRX10 önermiş? Konu sahibi Lenovo LOQ 15IRX10 ile sorun yaşamamış, hadi paylaştınız da indirimli fiyatı olanı paylaşın.

Lenovo LOQ 15IRX10 almam diyorsanız Game Garaj Slayer X5T veya ASUS TUF Gaming F16 modellerine bakın.

LOQ 5060 varken X5t almak saçmalık olur.