143

Yetkin
Arkadaşlar merhaba, elimde Acer Nitro 5 AN515-46 Ryzen 7 6800H, RTX 3050'li olan bir Laptop var ve bu Laptopa RAM takviyesi yapmak istiyorum. 8 GB RAM yetersiz kalıyor. Hangi RAM'i almamı tavsiye edersiniz? @Recep Baltaş. Bütçe yönünden bir sorunum yok, 2-3 bin TL'ye kadar verebilirim.

Aynı marka modelde alabilirsiniz. Marka ve modelini biliyor musunuz? Uygulama ile ya da kasayı açıp üzerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıyeten CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarının resimlerini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1712062238641.webp

1712062250171.webp

Buyurun. İstediğiniz testler bunlar, değil mi?

Teşekkür ederim de acaba Amazon dışı öneriniz var mı? Amazon'dan bu tarz parçaları alırken bir tık tedirgin oluyorum da o yüzden. @Yener K abi, senin de önerin varsa seve seve dinlemek isterim.

@143 Hocam neden ki? Amazon'un diğer satış sitelerinden daha iyi olduğunu bildiğinizi biliyorum fakat teknolojik anlamda neden böyle düşündüğünüzü merak ettim. Aynı satıcı diğer sitelerde de satış yapıyor bu arada.

Evet, Amazon birçok siteye bin basar ancak geçtiğimiz zamanlarda Amazon'da bir sorun yaşadım ve bu ürün teknolojik alettendi. Bu sebepten Amazon'dan teknolojik alet, parçası vb. gibi ürünleri alırken çekiniyorum bir tık. Aynı sorunu tekrardan yaşamak istemiyorum.
@106, aklıma takıldı da şunu sormak istiyorum: Önerdiğiniz RAM 4800 MHz ancak benimkinde 2400 MHz yazıyor kısımda. Sorun çıkarmaz mı bu? Max Bandwith kısmında 2400 MHz yazıyor.

Son düzenleme: