Arkadaşlar merhaba, elimde Acer Nitro 5 AN515-46 Ryzen 7 6800H, RTX 3050'li olan bir Laptop var ve bu Laptopa RAM takviyesi yapmak istiyorum. 8 GB RAM yetersiz kalıyor. Hangi RAM'i almamı tavsiye edersiniz? @Recep Baltaş. Bütçe yönünden bir sorunum yok, 2-3 bin TL'ye kadar verebilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Aynı marka modelde alabilirsiniz. Marka ve modelini biliyor musunuz? Uygulama ile ya da kasayı açıp üzerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıyeten CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarının resimlerini atabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 AN515-46 Notebook ile Uyumlu RAM Listesi - Acer Nitro 5 AN515-46 Notebook Uyumlu RAM / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
Acer Nitro 5 AN515-46 Notebook Uyumlu RAM Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Ekstra olarak canlı destekleri de gün içerisinde mesai saatlerinde soru sorulabiliyor.
Yukarıda yazmış, CPU-Z indirip SPD ve Memory kısımlarını atın hocam.@4284, merhaba. RAM'in modelini nasıl öğrenebilirim? Uygulama üzerinden öğrenmek istiyorum.
Evet hocam.
www.akakce.com
Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram özelliklerini incele, 711,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet, Amazon birçok siteye bin basar ancak geçtiğimiz zamanlarda Amazon'da bir sorun yaşadım ve bu ürün teknolojik alettendi. Bu sebepten Amazon'dan teknolojik alet, parçası vb. gibi ürünleri alırken çekiniyorum bir tık. Aynı sorunu tekrardan yaşamak istemiyorum.
@106, aklıma takıldı da şunu sormak istiyorum: Önerdiğiniz RAM 4800 MHz ancak benimkinde 2400 MHz yazıyor kısımda. Sorun çıkarmaz mı bu? Max Bandwith kısmında 2400 MHz yazıyor.
@106, aklıma takıldı da şunu sormak istiyorum: Önerdiğiniz RAM 4800 MHz ancak benimkinde 2400 MHz yazıyor kısımda. Sorun çıkarmaz mı bu? Max Bandwith kısmında 2400 MHz yazıyor.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-