Detaylar
Kim cevapladı?Laptop kullanırken hem mx-4 kullanırdım. Monster bir pc vardı. Benim beklentimi karşılayan bir macun.Selam, laptopum Acer Nitro 5 AN515-58-7687. Grizzly termal macunu kullanmak istiyorum, en iyisi hangisi? Bir de laptopta termal macunlar akıyormuş ona ne yapmalıyım?
Laptop kullanırken hem MX-4 kullanırdım. Monster bir PC vardı. Benim beklentimi karşılayan bir macun.
Laptopu 2-3 sene kullanacağım onun için çok iyi termal macun lazım bir daha hiç açmamak için.
Hocam hangi macunu sürersen sür benim fikrim yılda bir bakım ve macun değişimi yapılması yönünde.Laptopu 2-3 sene kullanacağım onun için çok iyi termal macun lazım bir daha hiç açmamak için.
Hocam hangi macunu sürersen sür benim fikrim yılda bir bakım ve macun değişimi yapılması yönünde.
O zaman termal grizzly alıp konuyu kapadım.
MX-4 laptoplarda pump out yapıyor. Bu konuda deneyimli arkadaşlar var forumda. Laptoplar için MX4 pek tavsiye edilmiyor.
Termal macun yerine termal pad öneririm. Değişken fazlı olduğu için, normal macunlardan daha uzun ömürlü olur.
www.gaming.gen.tr
Thermalright Heilos 30x40x0.2mm Katı Termal Intel Arayüz Kiti
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk:Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel:
Termal macun yerine termal pad öneririm. Değişken fazlı olduğu için, normal macunlardan daha uzun ömürlü olur.
![]()
Thermalright Heilos 30x40x0.2mm Katı Termal Intel Arayüz Kiti
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk:Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel:www.gaming.gen.tr
Hocam padler genelde VRAM'lar için kullanılır bilemedim.
Hocam padler genelde VRAM'lar için kullanılır bilemedim.
O pedler farklı hocam. Bu pedler genel olarak laptop ve ekran kartı için kullanılıyor. Masaüstü işlemcileri için pek önerlimiyor. Ancak laptop işlemcilerine ilaç gibi geliyor bu pedler.
Son düzenleme: