E EMR_1234 Üyecik Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 15 Ağustos 2025 #1 Acer Nitro 5 515-58 modeli var, ekran kartı 3050 Ti 4 GB, Intel i5 işlemci. RAM’i 32 GB’a yükselttim. 1,5 sene olmadı, kullanıyordum sorunsuz. Dün bakımdan geldi; termal macun ve fan bakımları yapıldı. Ancak eve geldim, oyunlarıma girdim; bütün oyunlarımda kasma, donma, drop, FPS düşüşü yaşadım. 10 veya 5 FPS aldım. Oynadığım oyunlar: TruckersMP, GTA 5 Enhanced.
Acer Nitro 5 515-58 modeli var, ekran kartı 3050 Ti 4 GB, Intel i5 işlemci. RAM’i 32 GB’a yükselttim. 1,5 sene olmadı, kullanıyordum sorunsuz. Dün bakımdan geldi; termal macun ve fan bakımları yapıldı. Ancak eve geldim, oyunlarıma girdim; bütün oyunlarımda kasma, donma, drop, FPS düşüşü yaşadım. 10 veya 5 FPS aldım. Oynadığım oyunlar: TruckersMP, GTA 5 Enhanced.
Cengiz Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 153 15 Ağustos 2025 #2 Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir.
Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir.
KS KS E EMR_1234 Üyecik Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 16 Ağustos 2025 #3 Cengiz dedi: Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk bakımını da orda yaptırmıştım sorun olmamıştı ayrıca kendim açıp kontrol ettim hiç bir sorun yok
Cengiz dedi: Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk bakımını da orda yaptırmıştım sorun olmamıştı ayrıca kendim açıp kontrol ettim hiç bir sorun yok
E EMR1234 Üyecik Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 1 16 Ağustos 2025 #4 Cengiz dedi: Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk bakımını aynı yerde yaptırmıştım sorun olmamıştı açıp kendimde baktım kontrol ettim hiçbir sorun yok.
Cengiz dedi: Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk bakımını aynı yerde yaptırmıştım sorun olmamıştı açıp kendimde baktım kontrol ettim hiçbir sorun yok.