Acer Nitro 5 AN515-58 FPS drop sorunu

EMR_1234

Üyecik
Acer Nitro 5 515-58 modeli var, ekran kartı 3050 Ti 4 GB, Intel i5 işlemci. RAM’i 32 GB’a yükselttim. 1,5 sene olmadı, kullanıyordum sorunsuz. Dün bakımdan geldi; termal macun ve fan bakımları yapıldı. Ancak eve geldim, oyunlarıma girdim; bütün oyunlarımda kasma, donma, drop, FPS düşüşü yaşadım. 10 veya 5 FPS aldım. Oynadığım oyunlar: TruckersMP, GTA 5 Enhanced.

Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir.

Soğutma bloku tam oturmamış olabilir veya verdiğiniz yer tırnak içinde gerçekten "termal bakım" yapmamış olabilir veya hatalı yapmış olabilir.
İlk bakımını da orda yaptırmıştım sorun olmamıştı ayrıca kendim açıp kontrol ettim hiç bir sorun yok

İlk bakımını aynı yerde yaptırmıştım sorun olmamıştı açıp kendimde baktım kontrol ettim hiçbir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…