İhsan TEK

Üyecik
Acer Nitro 5 AN515-58 model laptop kullanıyorum. Garantiye göndermiştim fan değişimi için. Fanlar değişti ve BIOS'u güncellemişler. 2.18 sürümü yüklenmiş ben biraz eski sürümünü kullanıyordum. Destek sayfasında baktığımda 2.17 sürümü için "updates me Firmware version" yazıyor. Fanı en düşüğe alsam dahi eskisine göre bayağı hızlı dönüyor eski sürüme nasıl dönerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 AN515-58 model laptop kullanıyorum. Garantiye göndermiştim fan değişimi için. Fanlar değişti ve BIOS'u güncellemişler. 2.18 sürümü yüklenmiş ben biraz eski sürümünü kullanıyordum. Destek sayfasında baktığımda 2.17 sürümü için "updates me Firmware version" yazıyor. Fanı en düşüğe alsam dahi eskisine göre bayağı hızlı dönüyor eski sürüme nasıl dönerim?

Eski sürüme dönme isteğiniz neden acaba çünkü mantık dışı çünkü kimse eski BIOS değil hep yeni BIOS kovalar.

Bu sorunu nitro v15 lerde görmüştüm şuan için bir çözüm uretmediler ve geri dönme imkanida yoktu. Yine de eski sürümü yüklemeyi deneyin. Sitesinden indirip çalıştırın otomatik kuracaktır.

Bu şekilde bir uyarıyla eski sürüme dönemezsin diyor.

Eski sürüme dönme isteğiniz neden acaba çünkü mantık dışı çünkü kimse eski BIOS değil hep yeni BIOS kovalar.

Neden her driver ı yüklemiyosak sorunluysa geriye dönüyosak o yüzden. 41 derecede %60 %70 fan yüküne ulaşıyor bir süre bekliyor sonra geri düşürüyor ve bu boştayken oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-16 011817.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-16 011817.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 44