Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayarın tam modeline göre fiyat değişir. Ortalama 2 ila 5 bin lira arası.
AN517-55 tam modeli yanlış hatırlamıyorsam.Bilgisayarın tam modeline göre fiyat değişir. Ortalama 2 ila 5 bin lira arası.
2 bin ile 5 bin arası tutacaksa güzel olur, ben gemini ile konuştuğumda en az 10K demişti.
Ekranı ikinci el fiyatından baz alarak belirtmistim. Sıfır oldugu durumda dedigi fiyatı gecebilir bile.AN517-55 tam modeli yanlış hatırlamıyorsam.
2 bin ile 5 bin arası tutacaksa güzel olur, ben gemini ile konuştuğumda en az 10K demişti.
Simdi ekran koduna bakıyorum.
17 inç olduğundan fiyatları dediği rakamlara kadar çıkıyor hakikaten ikinci elde. İyisi mi servis ve sağda solda danışabileceğiniz yerlerden fiyat alın.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, aklınla 1000 yaşa!Ekranı ikinci el fiyatından baz alarak belirtmistim. Sıfır oldugu durumda dedigi fiyatı gecebilir bile.
Simdi ekran koduna bakıyorum.
17 inç olduğundan fiyatları dediği rakamlara kadar çıkıyor hakikaten ikinci elde. İyisi mi servis ve sağda solda danışabileceğiniz yerlerden fiyat alın.