Detaylar
Kim cevapladı?barishizm
Yetkin
Bu genelde donanımsal bir sorun oluyor. Laptopu açıp wifi kartına bağlı anten kablolarının temasını kontrol etmelisiniz. Sorun yine devam ederse wifi kartını değistirebilirsiniz. Intel'in iyi bir wifi kartını 5 euroya almıştım TR'de fiyatlar nasil bilemiyorum tabii ki.
yoten
Uzman
Bu genelde donanımsal bir sorun oluyor. Laptopu açıp Wi-Fi kartına bağlı anten kablolarının temasını kontrol etmelisiniz. Sorun yine devam ederse Wi-Fi kartını değistirebilirsiniz. Intel'in iyi bir Wi-Fi kartını 5 euroya almıştım TR'de fiyatlar nasıl bilemiyorum tabii ki.
Hocam başka bir Wi-Fi'ya bağladığım zaman herhangi bir kopma vs. olmuyor ama.
Aynı problemi eski bir Dell model cihazda yaşadım, Wi-fi kartı değişince düzeldi.Acer Nitro 5 Laptopta Özellikle Laptopu hareket ettirdiğim zaman wifi kopuyor, bunun çözümü nedir acaba?
Başka bir Wi-fi'ya bağlayınca hareket ettirseniz bile kopma olmuyor mu yani?Hocam başka bir Wi-Fi'ya bağladığım zaman herhangi bir kopma vs. olmuyor ama.
yoten
Uzman
Aynı problemi eski bir Dell model cihazda yaşadım, Wi-Fi kartı değişince düzeldi.
Başka bir Wi-Fi'ya bağlayınca hareket ettirseniz bile kopma olmuyor mu yani?
Evet hocam, hareket ettirdiğim zaman herhangi bir kopma vs. olmuyor.
Yani garip, ben yine de Wi-fi kartından şüpheleniyorum. Ama bir yandan da Wi-fi kartında sorun olsa tüm Wi-fi'larda yapardı diyorum. Bence yine de Wi-fi kartına bakın.Evet hocam, hareket ettirdiğim zaman herhangi bir kopma vs. olmuyor.
ONDEARTH
Uzman
Evet hocam, hareket ettirdiğim zaman herhangi bir kopma vs. olmuyor.
Birisi 2.4GHz diğeri 5GHz olabilir belki, frekans ile alakalı olabilir mi onu da bir kontrol et bağlantılar farklı mı aynı mı diye.
yoten
Uzman
Birisi 2.4GHz diğeri 5GHz olabilir belki, frekans ile alakalı olabilir mi onu da bir kontrol et bağlantılar farklı mı aynı mı diye.
Hocam 2 Wi-Fi'de 2.4 GHz ama bu sorun sadece evdeki Wi-Fi'de oluyor.
barishizm
Yetkin
Başka cihazlarda da bu kopma sorununu yaşıyor musunuz?Hocam 2 Wi-Fi'de 2.4 GHz ama bu sorun sadece evdeki Wi-Fi'de oluyor.
yoten
Uzman
Başka cihazlarda da bu kopma sorununu yaşıyor musunuz?
Hayır hocam sadece laptopta bu sorun var.