Detaylar
Kim cevapladı?Colonell
Uzman
Termal macun sürmeyin, çok hızlı pump-out oluyorlar. Daha dayanıklı ve uzun ömürlü gidecek faz değişenli padlere yönelebilirsiniz. En mantıklısı da pullsar ıce Dragon kyrosheet 17w/mk versiyonu.
PTM markasına ne oldu? En çok o öneriliyordu. Termal macun bana biraz daha iyi geliyor şu anlık.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
PTM markasına ne oldu? En çok o öneriliyordu. Termal macun bana biraz daha iyi geliyor şu anlık.
PTM çok overrated'dı. Ayrıca yeni sınır vergilendirmelerinden dolayı ülkeye getirmesi çok zor, ki mantıksızdı da zaten. Ülkede daha iyisi var. Ayrıca termal macun daha iyi gelmesin, 4 ayda pump-out olacaklar zaten. Daha uzun ömürlü, ısı iletimi daha iyi faz değişenliyi neden tercih etmiyorsunuz?
Colonell
Uzman
PTM çok Overrated'dı. Ayrıca yeni sınır vergilendirmelerinden dolayı ülkeye getirmesi çok zor, ki mantıksızdı da zaten. Ülkede daha iyisi var. Ayrıca termal macun daha iyi gelmesin, 4 ayda pump-out olacaklar zaten. Daha uzun ömürlü, ısı iletimi daha iyi faz değişenliyi neden tercih etmiyorsunuz?
Önerdiğiniz termal pad le alakali pek bir yorum bulamadım. Güvenip neden almak isteyeyim? Thermal Grizzly en azından bilindik marka.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Önerdiğiniz termal pad le alakali pek bir yorum bulamadım. Güvenip neden almak isteyeyim? Thermal Grizzly en azından bilindik marka.
Ben kullanıyorum, kullandığım şeyi öneremez miyim? @kompetankedi kullanıyor. Kullanıcı deneyimlerini yazsın. Kağıt üzerinde daha iyi bir ürünü neden tercih etmiyorsunuz ki? Hadi her şeyi geçtim termal macuna karşı termal pad kıyas bile değil.
Thermal Grizzly PTM 1.000 TL, pullsar ise daha ucuz. Ben Clevo kasa Monster laptopumda ve fanı olmayan, pasif soğutmalı medion marka bir laptopumda kullandım; çok memnunum. Performans olarak ciddi fark var. MX-6(yeni sürülmüş pump out olmadan önce) varken işlemcim 30W'ta 98 dereceyi görüyordu. Pullsar kyrosheet ile 55W ve 92 derece limit koyarak, işlemci 45–50W aralığında 80–85 derecelerde çalışıyor. İşlemci: i7-11800H.
Honeywell PTM bizim ülkemiz için ulaşılması daha zor ve mantıksız bir seçim.
Edit: Laptop kasası Clevo NH58HPQ yani fabrika çıkışlı ısınma problemi olan bir laptop.