Acer Nitro 5 laptop AirPods'u şarj etmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 101
  • Etiketler Etiketler
    laptop şarj
Yer
Aydın
Selam,

Acer Nitro 5 laptopum var, her türlü telefonu falan şarj ediyor ama kulakığı etmiyor, önce şarj alıyor sonra bir anda bağlantı gitme sesi geliyor şarj etmiyor. Ne yapabilirim?

Başka bir kulaklık ile deneyebilirsiniz hocam, ailenizde veya çevrenizdeki başkasından rica edip kullanmayı deneyin.

Başka bir bilgisayardan da şarj etmeyi deneyin belki de AirPods şarj olmayı reddediyordur.

Muhtemelen düşük voltajla ilgilidir ya. Çünkü ilk başta oluyor sonradan dıdut USB sökme sesi geliyor.

Muhtemelen düşük voltajla ilgilidir ya. Çünkü ilk başta oluyor sonradan dıdut USB sökme sesi geliyor.
Evde düşük akımla çalışan herhangi bir cihaz olur hocam traş makinesi falan da olur. Denenebilir. Bence aşırı düşük akım olduğundan bilgisayar aygıtı görmüyor, zaten kulaklıklar veri aktarımı yapmadığından cihaz olarak algılanmazlar. Laptop da madem cihaz yok boşuna güç vermeyeyim diyip şarjı sonlandırıyordur.

Kulaklığın modelinden voltaj ve amper gereksinimlerine bakmanız ve paylaşmanız gerek.

Laptop da madem cihaz yok boşuna güç vermeyeyim diyip şarjı sonlandırıyordur.
Hayır. Her zaman 5V enerji veriyor. Hiçbir cihaz takılı olmasa bile. Dediğinize en yakın olarak sadece belirli modellerde bu oluyor: Cihazdan request gelirse 5V enerjiden daha yüksek (12V kadar) enerji geliyor. Request devresi çıkarsa da 5V vermeye devam ediyor.

Hocam benim eski Acer Laptop'ım böyle yapıyordu akıllı saati kulaklığı traş makinesi gibi düşük akım çeken aletleri ilk 5-10 saniye şarj edip gücü kesiyordu belki öyle bir şey olabilir diye düşünmüştüm.

Acer ve yazılım sorunları.

Evet ya vallahi. Aldığım ilk günden beri sorunlu. İlk gün aldım ekranı kapandı karardı. 3 yıldır touchpadi sıkıntılı ve bu tamamen yazılımsal bir sıkıntı. Kendi kendine ağır çekime geçiyor. İlk gün iade etmek istedim vatanı aradım servise göndeririz dediler ya aga 0 laptop almışım ben arızalı çıkıyor neyin servisi neyin şeyi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…