Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba. Laptopta CS2, GTA 5 gibi oyunlar oynarken cihazım çok ısınıyor. Bunun için soğutucu almayı düşünüyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Hayatımda ilk defa soğutucu alacağım için fiyatlar hakkında bilgim yok o yüzden bütçemde yok, F/P bir şey önerirseniz iyi olur.

Bu arada ayrı bir şey daha soracağım, kış ayındayız. Soğutucu bu mevsimde almak saçma olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakım için garantiye göndermem yeterli olur mu yoksa herhangi bir bilgisayarcı yapar mı? Gerçi cihazın garanti süresi geçti mi bilmiyorum.

Yakın zamanda laptopum tamir sonrası bdh tarafından bakımda yapılarak elime ulaştı. İnan 14 ay boyunca bu kadar yüksek sıcaklıklarda çalışmıyordu. Ne sürdülerse artık pek etkili değil muhtemelen Acer'in servisi de böyle bir şey sürüp gönderecektir. Bir ihtimal bakıma gönderirken yanına koysan belki onlar uygulayıp gönderir. En mantıklı çözümde bu gibi görünüyor.

Merhaba. Laptopta CS2, GTA 5 gibi oyunlar oynarken cihazım çok ısınıyor. Bunun için soğutucu almayı düşünüyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Hayatımda ilk defa soğutucu alacağım için fiyatlar hakkında bilgim yok o yüzden bütçemde yok, F/P bir şey önerirseniz iyi olur.

Bu arada ayrı bir şey daha soracağım, kış ayındayız. Soğutucu bu mevsimde almak saçma olur mu?
Selamlar, dediklerimi dikkate almanız durumunda sorunun bir nebze daha önüne geçmiş olacağız diye düşünüyorum. Acer; Nitro 16, 17 kasalara yaptığı gibi Nitro 5 kasalara sıvı metal uygulamıyor. Fabrikasyon olarak da berbat bir macunu var. Daha macun oturmadan kullanıma başlandığında da erken pump-out oluyor. En mantıklı çözüm Pullsar Ice Dragon Kyrosheet uygulamak. Faz değişenli olduğu için devamlı pump-out problemi yaşamayacaksınız. Ayrıca ısı iletimi daha yüksek, soğutmaya doğrudan katkı sağlar. Eğer yine de soğutucu istiyorsanız https://www.akakce.com/laptop-sogut...ns2000-1-fanli-usb-2-0-17-fiyati,4246584.html önerebilirim.

Selam, dediklerimi dikkate almanız durumunda sorunun bir nebze daha önüne geçmiş olacağız diye düşünüyorum. Acer; Nitro 16, 17 kasalara yaptığı gibi Nitro 5 kasalara sıvı metal uygulamıyor. Fabrikasyon olarak da berbat bir macunu var. Daha macun oturmadan kullanıma başlandığında da erken pump-out oluyor. En mantıklı çözüm Pullsar Ice Dragon Kyrosheet uygulamak. Faz değişenli olduğu için devamlı pump-out problemi yaşamayacaksınız. Ayrıca ısı iletimi daha yüksek, soğutmaya doğrudan katkı sağlar. Eğer yine de soğutucu istiyorsanız https://www.akakce.com/laptop-sogut...ns2000-1-fanli-usb-2-0-17-fiyati,4246584.html önerebilirim.

Teşekkürler hocam, yöntemi araştıracağım. Olmazsa alırım attığınız linkteki soğutucuyu.

Son düzenleyen: Moderatör: