mr.esat 52

Üstün
Merhaba arkadaşlar, Tuf A15 ile Nitro 5'in 4050'lileri arasında kaldım.
Nitro 5'in soğutmasına iyi diyorlar ama fanları kapatmak yok mu? Ayrıca gerekli ayarları yaptıktan sonra İntel tabanlı Nitro 5'ler kaç saat ekran süresi verir?

Merhaba arkadaşlar, TUF A15 ile Nitro 5'in 4050'lileri arasında kaldım.
Nitro 5'in soğutmasına iyi diyorlar ama fanları kapatmak yok mu? Ayrıca gerekli ayarları yaptıktan sonra Intel tabanlı Nitro 5'ler kaç saat ekran süresi verir?

Nitro 5'ler yüke binmediği sürece fanları kapalı olarak çalışıyor. 100'de 100 yükte (fanlar 1800RPM) 47 derece gördüm. Nitro 5 al. TUF'a ve F kadar rezil seri yok.

Yaklaşık 3-4 saat civarı pil süeresi var.

Nitro 5'ler yüke binmediği sürece fanları kapalı olarak çalışıyor. 100'de 100 yükte (fanlar 1800RPM) 47 derece gördüm. Nitro 5 al. TUF'a ve F kadar rezil seri yok.

Yaklaşık 3-4 saat civarı pil süeresi var.
Hocam peki 3-4 saat gerekli ayarları yaptıktan sonra mı?
(HZ, işlemci limiti, iGPU'ya geçme, parlaklık azaltma, ses azaltma, gereksiz şeyleri kapatma vb.)

@mr.esat Pil tasarrufuna almak yetiyor bence. 4 saatten fazla gider yaptığınız şeye göre.
@dewberry 1800 yazmışsınız ama tam yük için çok az değil mi? Bir yanlışlık mı var?
Screenshot_20240122-003712_Gallery.webp

Yanlislik yok :D

Nitro 5'i yapıştırıp geçeceğim sanırım, sağolun destekleriniz için.

@dewberry @EmirElibol
Hocam peki manuel olarak kapatabiliyor muyuz? Dersin ortasında kesiciye girerse milletin kulağina taciz etmeyelim.
Balance modda kesiciye girmez merak etme :D

@dewberry Hatırladım. O fotoğraf😄 Hala inanamıyorum buna.
Arada 57 dereceye hoplayip 47 bandina dustu.