dewberry 1 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.871 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.304 Yer LTAD 25 Şubat 2024 #21 mr.esat dedi: Oyun oynayacağım hocam, 14 senedir oyun oynuyorum ben. Genişletmek için tıkla... O zaman Nitro doğru bir karar. Hayırlı olsun. Bayağı gençmissin yav
mr.esat dedi: Oyun oynayacağım hocam, 14 senedir oyun oynuyorum ben. Genişletmek için tıkla... O zaman Nitro doğru bir karar. Hayırlı olsun. Bayağı gençmissin yav
KS KS mr.esat 70 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.609 Çözümler 12 Beğeniler 5.761 25 Şubat 2024 #22 dewberry dedi: O zaman Nitro doğru bir karar. Hayırlı olsun. Bayağı gençmissin yav Genişletmek için tıkla... Sınav senem abi, 3 yaşından beri bilgisayarla haşır neşir olduğum için 14 senedir oyun oynuyorum dedim. Hatırladığım hayatın bile öncesine dayanıyor oyun hobim.
dewberry dedi: O zaman Nitro doğru bir karar. Hayırlı olsun. Bayağı gençmissin yav Genişletmek için tıkla... Sınav senem abi, 3 yaşından beri bilgisayarla haşır neşir olduğum için 14 senedir oyun oynuyorum dedim. Hatırladığım hayatın bile öncesine dayanıyor oyun hobim.