Detaylar
Kim cevapladı?Sorun bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar çözülmüyor değil mi? Muhtemel GPU arızası.
hombage
Gelişen
Sorun bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar çözülmüyor değil mi? Muhtemel GPU arızası.
Tam olarak öyle. Siyah ekran olarak kalıyor ve kapatıp yeniden açınca her şey normal
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, servise yollayın.
hombage
Gelişen
Hocam günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Az önce Acer aradı ve dedi ki ürününüze takmış olduğunuz RAM anakarta arıza vermiş bundan dolayı garanti dışı oluyor 49 bin TL gibi bir ücret ile yapabiliriz dediler.
Ben 1 yıl önce birebir aynı RAM'i taktım ve sorunsuz çalıştı üstelik problem ekran kartında değil miydi diye sordum anakartta problem diye ekran karti düzgün çalışmıyormuş. Hocam siz daha bilgilisinizdir ya siz olsaniz ne yapardınız bu durumda? Öğrenciyim 49 bin TL benim aldığım laptop 49 bin TL bile değildi...
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen tüketici hakem heyetine giderdim ve aynen böyle anlatırdım. Servis para koparmaya çalışıyor.
hombage
Gelişen
Bana da öyle geldi hocam; ancak problemin gerçekten bu olma ihtimali var mıdır? Sizce bana yalan gibi geldi, çünkü garanti dışı bırakmanın tek yolu benim birebir taktığım RAM'ler.Hemen tüketici hakem heyetine giderdim ve aynen böyle anlatırdım. Servis para koparmaya çalışıyor.
Bir yıldan beri sorunsuz çalışan RAM, şimdi mi bozdu cihazı? Saçmalık.
hombage
Gelişen
Kesinlikle haklısınız, hocam. Öncelikle Amazon'a yazmayı düşünüyorum çünkü satıcı direkt Amazon'un kendisiydi. Belki yardımcı olurlar; olmazsa mecburen Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Size de teşekkür ediyorum yardımınız için.Bir yıldan beri sorunsuz çalışan RAM, şimdi mi bozdu cihazı? Saçmalık.
Hocam, sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim. Ürünü doğrudan Amazon'dan almıştım, bu yüzden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmadan önce Amazon'a yazmak istedim. Sanırım iadem kabul edildi. Amazon gerçekten çok büyük bir şirket.Bir yıldan beri sorunsuz çalışan RAM, şimdi mi bozdu cihazı? Saçmalık.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-