Ahraz

Gelişen
Cihaz
Acer Nitro 5 AN515-44-R6ZW
Laptop kullanıyorum. Yeni fiber altyapı ya geçtim. Geçtiğimden beri GoodbyeDPI sadece Wi-Fi'de çalışıyor Ethernet taktığımda çalışmıyor Ethernet veya Wi-Fi diye seçebileceğimiz bir kısım var mı uygulama içinde?

Laptop kullanıyorum. Yeni fiber altyapı ya geçtim. Geçtiğimden beri GoodbyeDPI sadece Wi-Fi'de çalışıyor Ethernet taktığımda çalışmıyor Ethernet veya Wi-Fi diye seçebileceğimiz bir kısım var mı uygulama içinde?
Yok.
Genel çalışır.
Normalde DPI DNS yi de kendi ayarlıyor olmalı ama...
Siz Wifi'de çalışıyor fakat ethernet ile çalışmıyor dediğiniz için denetim masası üzerinden ağ aygıtlarına ulaşarak farklı DNS ayarları olup olmadığını kontrol edin. İki aygıta farklı DNS atamış olabilirsiniz.

Yok.
Genel çalışır.
Normalde DPI DNS'yi de kendi ayarlıyor olmalı ama...
Siz Wi-Fi'de çalışıyor fakat Ethernet ile çalışmıyor dediğiniz için Denetim Masası üzerinden ağ aygıtlarına ulaşarak farklı DNS ayarları olup olmadığını kontrol edin. İki aygıta farklı DNS atamış olabilirsiniz.

DNS'ler aynı dnsleri kaldırıp denedim olmadı.

Konu hakkında bilgisi olan var mı?