Detaylar
Kim cevapladı?Talent
Uzman
Cihazda fabrika çıkışlı sıvı metal olduğu için bu değerlere sahip cihaz. Çok iyi uygulanmış bir cihaz gelirse bu sıcaklıklarının altında degerler alırsın. Nitro kullanıcıları grubumuz var ve bu cihazı kullanan Çok sayıda insan var değerleri gayet iyi
Cihazda fabrika çıkışlı sıvı metal olduğu için bu değerlere sahip cihaz. Çok iyi uygulanmış bir cihaz gelirse bu sıcaklıklarının altında degerler alırsın. Nitro kullanıcıları grubumuz var ve bu cihazı kullanan çok sayıda insan var değerleri gayet iyi.
Umarım iyi gelir ya Hepsiburada sitesinden alacağım inşallah incelemelerdeki gibi sıcaklıklar olur.
Talent
Uzman
Bazen fabrikasyon çıkışlı sıvı metal yanlış uygulama söz konusu oluyor ve bu da pumpouta neden oluyor. Böyle bir durum varsa testlerde ortaya çıkar iade hakkını kullanırsın. Sıkıntı çıkmazUmarım iyi gelir ya Hepsiburada sitesinden alacağım inşallah incelemelerdeki gibi sıcaklıklar olur.
Peki bunu nasıl anlayacağım?Bazen fabrikasyon çıkışlı sıvı metal yanlış uygulama söz konusu oluyor ve bu da pumpouta neden oluyor. Böyle bir durum varsa testlerde ortaya çıkar iade hakkını kullanırsın. Sıkıntı çıkmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Talent
Uzman
Aldığınız vakit burada yine konu açarsınız. Yapılacak testlerde yardımcı oluruz.
@Talent hocam merhaba, bende Acer Nitro 16 RTX 4070 var, alalı tam 1 yıl oldu. başından beri sıcaklık sorunlarım var o yüzden turbo boost kapalı kullanıyordum, son birkaç aydır turbo boost kapalı olmasına rağmen 75 derecelerde takılmaya başladı Fortnite gibi oyunlarda, bazen 80'lere sıçrayıp geri indiği de oluyor. Çok canımı sıkmaya başladı. Servis konusunda birkaç kere aradım dalgaya alır gibi konuştular hiç memnun kalmadım, kendim SSD taktım ve Teknorya'dan RAM geliştirmeli aldım cihazı, o yüzden servisin kabul edeceğini de düşünmüyorum cihazı (CihazTV'nin videosunda söylediklerine göre artık teknik servis gözetiminde takılan ramlere kadar laf ediyorlarmış), ne yapmamı önerirsiniz? hydronaut gibi bir normal termal macun alıp repaste yapmayı düşündüm, ama cpu repaste yaparken gpuyu da repaste yapmak gerektiğini öğrendim, gözümü korkuttu biraz. çünkü gpu sıcaklıklarım bayağı iyi, 70 dereceyi totalde 5 kere falan geçmiştir anca.
Talent
Uzman
@revivaL1ty@Talent hocam merhaba, bende Acer Nitro 16 RTX 4070 var, alalı tam 1 yıl oldu. başından beri sıcaklık sorunlarım var o yüzden turbo boost kapalı kullanıyordum, son birkaç aydır turbo boost kapalı olmasına rağmen 75 derecelerde takılmaya başladı Fortnite gibi oyunlarda, bazen 80'lere sıçrayıp geri indiği de oluyor. Çok canımı sıkmaya başladı. Servis konusunda birkaç kere aradım dalgaya alır gibi konuştular hiç memnun kalmadım, kendim SSD taktım ve Teknorya'dan RAM geliştirmeli aldım cihazı, o yüzden servisin kabul edeceğini de düşünmüyorum cihazı (CihazTV'nin videosunda söylediklerine göre artık teknik servis gözetiminde takılan ramlere kadar laf ediyorlarmış), ne yapmamı önerirsiniz? hydronaut gibi bir normal termal macun alıp repaste yapmayı düşündüm, ama cpu repaste yaparken gpuyu da repaste yapmak gerektiğini öğrendim, gözümü korkuttu biraz. çünkü gpu sıcaklıklarım bayağı iyi, 70 dereceyi totalde 5 kere falan geçmiştir anca.
@Talent hocam merhaba, bende Acer Nitro 16 RTX 4070 var, alalı tam 1 yıl oldu. Başından beri sıcaklık sorunlarım var o yüzden Turbo Boost kapalı kullanıyordum, son birkaç aydır Turbo Boost kapalı olmasına rağmen 75 derecelerde takılmaya başladı Fortnite gibi oyunlarda, bazen 80'lere sıçrayıp geri indiği de oluyor. Çok canımı sıkmaya başladı. Servis konusunda birkaç kere aradım dalgaya alır gibi konuştular hiç memnun kalmadım, kendim SSD taktım ve Teknorya'dan RAM geliştirmeli aldım cihazı, o yüzden servisin kabul edeceğini de düşünmüyorum cihazı (CihazTV'nin videosunda söylediklerine göre artık teknik servis gözetiminde takılan RAM'lere kadar laf ediyorlarmış), ne yapmamı önerirsiniz? Hydronaut gibi bir normal termal macun alıp repaste yapmayı düşündüm ama CPU repaste yaparken GPU'yu da repaste yapmak gerektiğini öğrendim, gözümü korkuttu biraz. Çünkü GPU sıcaklıklarım bayağı iyi, 70 dereceyi Total'de 5 kere falan geçmiştir anca.
Ben bu cihazın RTX 4050'li modelini 2 ay önce aldım çok memnunum şu anki sıcaklıklar Turbo modda iken ekran kartı 90-95 watt çekerken 66-68 derece işlemci 35-45watt çekerken 69-72 derece oluyor
Yeni konular
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-