Hocam arasında ki tek fark işlemci sanırım. Bir de kapasite 16GB RAM olarak yazmışlar benim attığım ve sizin gönderdiğiniz Acer cihazlarda tek slot mu var ben anlamadım.

Bunun ekran kartı watt değeri 105 ve adaptör olarak 170W gönderiyorlar. Acer ürünlerde ekran kartı watt değeri 140 ve 300Wat adaptör gönderiyorlar. Sizce mantıklı olan hangisidir?

Hocam arasında ki tek fark işlemci sanırım. Bir de kapasite 16GB RAM olarak yazmışlar benim attığım ve sizin gönderdiğiniz Acer cihazlarda tek slot mu var ben anlamadım.
Tek farkları işlemci onun dışında her şeyleri aynı. 12700H daha güçlüdür.

Alınmaz, Lenovo LOQ tercih edin.
Acer'de aşırı fan sesi var, malzeme kalitesi pek iyi değil, yükseltme yapınca garantiden çıkıyor.
Nitro 5'in malzeme kalitesi daha iyi bu arada.

Hocam göndermiş olduğunuz 12700H nitro modelini satın alacağım. Fakat maksimum kaç ram ve depolama destekliyor? Ram ve depolama çift slot mu? Bilginiz var mı?
Bir arkadaş bana tek slot 16 GB olduğunu söylemişti. Yani boşta 1 yuva olması gerek. Maksimum 64 GB destek var. SSD olarak boşta bir SSD slotu var ve maksimum depolamanın senin için sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Tek farkları işlemci onun dışında her şeyleri aynı. 12700H daha güçlüdür.

Nitro 5'in malzeme kalitesi daha iyi bu arada.
Bir de şimdi dikkatimi çekti satın alacağım yerde ürün açıklamasında RAM DDR4 ürün özellikleri kısmında ekran kartı watt 105 değer olarak gözüküyor. Bir yanlışlıklı mı var?