Hocam IPS ama TFT LCD IPS işte onu demek istiyorum. :D
Istersen lenovo ryzen modeline bak 31 bin liraya rtx 4050 modellisi var hem ekrani 300nit. @23783 Bu modeli cok begeniyorum amazonda var. Almamak icin kendimi zor tutuyorum. 😅

Buyurun, o cihazdaki olan panel bu.
Acer güzel marka ancak dediğim gibi ekranı leş maalesef üstelik fanları çok sesli çalışıyor, o arkadaş nasıl fan sesi olmadan oynamış hayret ettim açıkçası.

250 nit 5 para etmez.

Buyurun, o cihazdaki olan panel bu.
Acer güzel marka ancak dediğim gibi ekranı leş maalesef üstelik fanları çok sesli çalışıyor, o arkadaş nasıl fan sesi olmadan oynamış hayret ettim açıkçası.

Ben evet bizzat oynadım ve şasırmıştım ilk olarak. BIOS guncelleyin. Ve klavye buz gibiydi yazin ortasinda. Daha once boyle bir sogutmasi olan bir laptop kullanmadim. Tum markalari kullandim Nitro 5'in yanina yaklasamaz hiç birisi.

Tamam işte, nitro 5 lerin çoğunda bu ekrandan var :D
Benimki 2k panelliydi BOE uretimi.

Son düzenleme:
Ben evet bizzat oynadım ve şasırmıştım ilk olarak. BIOS guncelleyin. Ve klavye buz gibiydi yazin ortasinda. Daha once boyle bir sogutmasi olan bir laptop kullanmadim. Tum markalari kullandim Nitro 5'in yanina yaklasamaz hiçbirisi.

AN515-58-51B4 iki büyük fanla soğutuluyor ve fan cidden çok serin çalışıyor. Nitro 5 soğutma konusunda en iyi seri olabilir. 250 nit olması kötü ama cidden.

AN515-58-51B4 iki büyük fanla soğutuluyor ve fan cidden çok serin çalışıyor. Nitro 5 soğutma konusunda en iyi seri olabilir. 250 nit olması kötü ama cidden.
Iyi arastirip 2k modellisini ve tam sürümünü almak gerekli mesela icinde bazi modellerin DTX ses teknolojisi olmamasina ragmen oldugu yaziyor. Benim laptop hoparloru gumlemisti ayni hafta geri gondermistim. 😅

Istersen Lenovo Ryzen modeline bak 31 bin liraya RTX 4050 modellisi var hem ekrani 300nit. @23783 bu modeli cok begeniyorum Amazon'da var. Almamak icin kendimi zor tutuyorum. 😅

250 nit 5 para etmez.

Hocam bahsettiğiniz ürünün linki var mı ekranı doğru renk gösteren (Adobe programları için) bir kaptop arıyorum bütçem 30k Hepsiburada'da bakınıyorum peşim fiyata 6 taksit oldupu içim.

Hocam bahsettiğiniz ürünün linki var mı ekranı doğru renk gösteren (Adobe programları için) bir kaptop arıyorum bütçem 30k Hepsiburada'da bakınıyorum peşim fiyata 6 taksit oldupu içim.
Konu aç yardım edelim farklı konudan farklı kişiye öneri yapmak yasak.