Acer Nitro RTX 4060 vs ASUS TUF RTX 4050

Bütçe
32000

Kadr_Ayd

Başarılı
Merhaba kendime bilgisayar alacağım ve bu iki model arasında kaldım. Kullanım olarak batarya performansı benim için önemli o yüzden ASUS TUF daha çok ilgimi çekiyor ama RTX 4060 8 GB olması yüzünden onu da düşünüyorum sizce hangi model daha iyi bir seçim olur veyahut önereceğiniz model var mıdır?

Rtx 4050

Rtx 4060

İkisinin de işlemcisi/rami/fiyatı falan aynı. Fakat Acer Nitro'nun ekran kartı bir tık daha üst seviyede olduğu için onu öneririm.

Isı ve panel harici 4060'lı olan model daha önde gibi hocam sizce onu almak daha mantıklı olmaz mı?

Acer Nitro V15 modelden bahsediyorsanız asla alınmaz. Panel berbat, watt değeri düşük, Acer Aspire iç dizaynını yani ofis laptop iç dizaynı kullanıyor bunun sonucunda ısınıyor. Fanları ekrana üflüyor uzun vadede ekranın sorun yaşaması muhtemel. Sırf 4060 diye rezil bir cihaz almayın. İşlemci olarak da benim attığım model o V15 modelden daha iyi.

Anladım hocam peki TUF ve Nitro 5 arasından hangisini önerirsiniz TUF ekran batarya olarak daha önde?

Anladım hocam peki TUF ve Nitro 5 arasından hangisini önerirsiniz TUF ekran batarya olarak daha önde?

TUF ekran olarak önde değil panelleri hemen hemen aynı o Acer Nitro yeni kasa. TUF modelin tek artısı pil ömrü onun dışında Nitro 5 işlemci olarak daha iyi. O ASUS TUF modeli kısıtlamadan kullanmanız zor çünkü biraz ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son olarak hocam MUX Switch var mıydı bu makinede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…