Öyle sorunu bir tek Lenovo cihazlarda yaşadim. Tüm gaming laptoplari kullandim simdiye kadar. Detayli bilgi vermeyi cok isterdim fakat Acer detayli bilgi paylasmiyorsa nasil verebilirim? Batarya konusuna gelirsek gayet yeterli. Panel Gamutu'nu Acer paylamamis iste bundan dolayifa %45 NTSC dedim ve oyledir buyuk ihtimal.
Laptopun tek artısı 5070. Onu da battery drain olduğu için adamakıllı kullanamayacak alan kişi.

Daha güçlü adaptör alsanız da Acer'in belirli modellerinde maksimum desteklenen watt gücü oluyor. Bir modelde 135 watt maksimum destekliyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun tek artısı 5070. Onu da battery drain olduğu için adamakıllı kullanamayacak alan kişi.

Daha güçlü adaptör alsanız da Acer'in belirli modellerinde maksimum desteklenen watt gücü oluyor. Bir modelde 135 watt maksimum destekliyordu.
Battery drain olacagini sanmiyorum bunun adaptoru buyuk ihtimal cok yuksektir 5070 var cunku. Acer tam bilgi paylasmiyor.

Satıcı soru kısmında 135 watt belirtmiş.
Evet cidden 135Watt. Hayret Acer RTX 3050 laptoba bile 180W koyarken bu modele 135W koymus. Bu yetmez. Battery drain olma olasiligi cok yuksek. Zaten o yuzden 76wh koymuslar bataryasi bitmesin diye. 😂 Benim diger takip ettigim 2k panelli surumlerinde vardi o halde 180W gibi oyle hatirliyorum hangi modeliydi o gordugum suan inan hatirlamiyorum fakat zaten o laptoba bakmak icin siteye girdigimde gordum bunuda 2k panelli sandim actim konusunu. Yoksa 1200p oldugunu bilseydim kesinlikle acmazdim. Biraz aceleye getirdim gorunce yararlanin diye cunku 2k panelli laptoplar genelde kalmaz uzun sure ilanda hemen tukeniyorlar. Bir suru modelleri vardi hepsi zamlanmis veya bitmis.

Satıcı soru kısmında 135 watt belirtmiş.
Performans testlerine baktigimda islemci ve GPU kullanimi tutarli calisiyor batarya konusunda endiseniz olmasin bence. Tam battery drain testlerine bakmak lazım. Isi degerleri falan yeterli seviyede ayrica. Oyle bodoslama olarak bu laptopu gommek olmaz haksizlik olur. 135W az gibi gozuksede ekran karti %99 seviyesinde calisiyor. Bence 135W olmasi iyi bataryayi sanirim islemciyr kilit atmislar o yuzden yeterli gelir.

Performans testlerine baktigimda islemci ve GPU kullanimi tutarli calisiyor batarya konusunda endiseniz olmasin bence. Tam battery drain testlerine bakmak lazım. Isi degerleri falan yeterli seviyede ayrica. Oyle bodoslama olarak bu laptopu gommek olmaz haksizlik olur. 135W az gibi gözükse de ekran karti %99 seviyesinde calisiyor. Bence 135W olmasi iyi bataryayi sanirim islemciyr kilit atmislar o yuzden yeterli gelir.

Hepsiburada ürün yorumlarında alan kişilerin battery drain yaşadığını okudum. Her markanın rezil serisi var, Acer'de bunu yapmış.

Gecen ay atilan bir videoda islemci valorant oynarken 100dereceyi gormus. Valla sogutma anlaminda da iyi degil. Paneli bilmiyorum.

Asus alan arkadas iptal etmemistir umarim.