OnePC

Başarılı

Merhaba. İnşaat bölümü için almak istiyorum. Fiyatını uygun görünce ve az stok kaldığını görünce hemen alayım dedim. İptal etme hakkım var şu an. Sizce nasıldır? Bu fiyata daha iyileri mi vardır yoksa? Fotoğraftaki de aynı fiyat bandında ama RTX 4050. Ne yapmalıyım?

IMG_4470.webp

Görseldeki ürün ve V15 alınmaz. Attığınız Cyborg, 45 Watt TDP değerine sahip.

Görseldeki ürün ve V15 alınmaz. Attığınız Cyborg, 45 Watt TDP değerine sahip.

Hocam aynı fiyat bandında ne alabilirim o zaman?

Zayıf. Fakat attığım makaleyi okursanız, neden V15 serisinin alınmayacağını anlarsınız.

Tamam da ekran kartı daha önemli diye biliyorum. Attığınız makaleyi okudum. DDR4 olması dezavantaj diyor, ekran panel kalitesi diğerlerine göre zayıf diyor, ekran kartı watt değeri 75 W diyor. Bunlar yüzünden RTX 5050 yerine RTX 3050 almak mantıklı gelmedi nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da ekran kartı daha önemli diye biliyorum. Attığınız makaleyi okudum. DDR4 olması dezavantaj diyor, ekran panel kalitesi diğerlerine göre zayıf diyor, ekran kartı watt değeri 75 W diyor. Bunlar yüzünden RTX 5050 yerine RTX 3050 almak mantıklı gelmedi nedense.

Sadece bunlar değil, soğutması da kötü. Yani uzun kullanımda 75W alamazsınız belki de. O yüzden her türlü TUF almak daha mantıklı. GPU olarak geride; soğutma ve kalite olarak çok daha ileridedir.

Cyborg modelini ben de takip ediyorum ama tek fanlı ve 45W'lık 4050 GPU'su kullanıyor. Yani çoğu F/P 3050 laptoplarına denk ama tek fanlı olması cidden dezavantaj. Çok ısınıyor mu bilmiyorum. Tabii günün sonunda istekleriniz ve ihtiyaçlar önemli. Basit oyunlar oynayacaksanız ve fazla paranız yoksa Cyborg mantıklı hale geliyor. Oyun sırasında sıcaklıkları nasıl oluyor, daha da araştırmanız gerek.

Cyborg modelini ben de takip ediyorum ama tek fanlı ve 45W'lık 4050 GPU'su kullanıyor. Yani çoğu F/P 3050 laptoplarına denk ama tek fanlı olması cidden dezavantaj. Çok ısınıyor mu bilmiyorum. Tabii günün sonunda istekleriniz ve ihtiyaçlar önemli. Basit oyunlar oynayacaksanız ve fazla paranız yoksa Cyborg mantıklı hale geliyor. Oyun sırasında sıcaklıkları nasıl oluyor, daha da araştırmanız gerek.
Peki hocam benim aldığım bilgisayar iyi mi? Satışı iptal mi edeyim veya? Acer Nitro V15-52.