40 bin TL bütçem var ne alınır? Sadece MediaMarkt vatan ve Teknosa'dan alacağım başka yerden öneri yapmayın lütfen. Acer Nitro V15 nasıldır? Veya LOQ daha mı iyidir?
Detaylar
Kim cevapladı?ProfesorGoktug
Becerikli
LOQ için risk almaya değmez.40 bin TL bütçem var ne alınır? Sadece MediaMarkt vatan ve Teknosa'dan alacağım başka yerden öneri yapmayın lütfen. Acer Nitro V15 nasıldır? Veya LOQ daha mı iyidir?
0xraptoRwave
Üstün
Yanlış bilmiyorsam Acer Aspire kasasını kullanıyor. Soğutma olarak Acer Nitro serisi kadar iyi olacağını söyleyemem.
Teşrinievvel
Uzman
V15 serisinde Battery Drain problemiyle uğraşacaksın ekstra olarak soğutması kötü ve MUX bulundurmuyor diye hatırlıyorum. GPU 75W ile sınırlı yine hafızam beni yanıltmıyorsa. Dediğin platformlar üzerinde de 40K bandına eli yüzü düzgün 4060'lı bir laptop yok. İnternetten almayı düşünürsen daha iyi seçeneklerin var.
Görkem Say
Üstün
V15'ler alinmaz. Kafadan sogutmasi iyi degil ve limitli geliyor. V16'larda kasayi ve termal tasarimi yenileyip Nitro seviyesine yaklastirdilar. V15 alinmaz ozetle.
Ne alabilirim 4050'ye maruz kaldık 4050 4 5 yıl götürür mü?
Acer Nitro 16 çok iyi bir laptop ben şu an RTX4050 modelinin kullanıyorum çok memnunum
asus tuf serisinden alırım 4050 li laptopAcer Nitro 16 çok iyi bir laptop ben şu an RTX4050 modelinin kullanıyorum çok memnunum
Sen bilirsin çünkü ben Acer Nitro 16 kullanıyorum sıcaklıklar çok iyi oyunlarda
Sen bilirsin çünkü ben Acer Nitro 16 kullanıyorum sıcaklıklar çok iyi oyunlarda.
Hocam peki Lenovo LOQ alınır mı?