Lenovo LOQ modellerinde kronik anakart arıızası var diyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo LOQ modellerinde kronik anakart arıızası var diyorlar.
Hocam, yani en sağlamı ASUS TUF almak olacak o zaman.Lenovo LOQ modellerinde kronik anakart arıızası var diyorlar.
Evet, ASUS TUF iyidir ama sıcaklıkları bilemem. Ben sıcaklık yüzünden öneriyorum Acer Nitro 16'yı.Hocam yani en sağlamı ASUS TUF almak olacak o zaman.
Bence bu devirde sirf oyun icin laptop alinmaz. Alinacaksada MSI Vector, katana serisi guzel. Bunlarin haricinde hep saçma sapan sorunlar var. Ankartlari yaniyor vs.
MSI Cyberborg var ama oda 45W hocam, onu nasıl alayım?Yeni serilerini bilmiyorum fakat RTX 3060 TUF serisini kullanmistim ekranin altinda tam ortasi oyle bir isiniyor ki yumurta kirsan piser. Bu uzun vadede sorunlara neden olur? Ve gercektende oluyor anakart yanmalari vs. ASUS'ta da cok var. Sen bakma ASUS onerenlere. MSI alacaksin keyfine bakacaksin. MSI tek gercek gaming laptoplari ureten firma bana gore.
Cyborg alınır mı diye soruyorsanız ekran kartından eleyin.MSI Cyberborg var ama oda 45W hocam, onu nasıl alayım?
Hocam Kata, Vektor serilerine bakmani oneririm.MSI Cyberborg var ama oda 45W hocam, onu nasıl alayım?