Acer Nitro V15 RAM önerisi

SanctusEspiritus

Gelişen

Dosya Ekleri

• 1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek yorum var ve 1 yıldız verilmiş. Pek güven vermedi.
Yorumu yazan kişi sanırım bu RAM'in modelinden bihaber. OEM model olduğu için kutusu olmaz zaten, sıfır laptoplardan yükseltme amacıyla sökülen ürünler oluyor bunlar. Bu sebeple kendi kutusu yok ve üstünde Lenovo etiketi vardır. Sorun yok yani.

700TL için marka yerine OEM almak mantıklı mı emin değilim. Daha önce OEM ürün takmadım bilgisayarıma emin değilim şu an. Sen ne dersin?

700TL için marka yerine OEM almak mantıklı mı emin değilim. Daha önce OEM ürün takmadım bilgisayarıma emin değilim şu an. Sen ne dersin?
Ben olsam bunu alırdım çünkü sendekiyle direkt olarak aynı model. Sen bilirsin, biraz daha farkını ödeyip Crucial da alabilirsin. Crucial ile Micron aynı marka bu arada, Crucial Micron'un alt markası.

Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Attığınız Crucial modeli alabilirsiniz, zaten Micron çip kullanıyor bu model herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız.

Yetkili satıcıdan almanda fayda var, en azından sıfır olmasını garanti altına almış olursun.

Alternatif olarak bunada bakılabilir, uyumlu çalışma ve stabilite açısından genelde diğer RAM'lere göre daha iyi. Satıcı hakkında bir fikrim yok maalesef.

Acer Nitro V 15 ANV15-51 NH.QNBEY.004 kullanıyorum. Bu siteyi hiç duymadım güvenilir midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…