Bütçe
55.000

Dante

Başarılı
Bu bütçede alınabilecek en iyi cihazı atmışsınız zaten. i9 modellerinde ısınma sorunu olabiliyor o da işlemcinin güç tüketiminden kaynaklı. Bu modeller Acer'in en premium modelleridir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Hocam kağıt üstündeki özellikleri üst düzey olduğu için attım ben ürünü, neden disslike attınız?
240Hz, QHD panelli bir model. Tamam Helios Neo Premium+ diyebileceğimiz bir seri ama Victus 16'nın bu modeli de pek yavana atılabilir değil gibi.

Dostlarım ürünü daha fazla dayanamayarak sipariş ettim. Dilerse moderatör konuyu kapatabilir ya da önümüzdeki günlerde bu konu altına kullanıcı deneyimimi sunabilirim.

Hocam kağıt üstündeki özellikleri üst düzey olduğu için attım ben ürünü, neden disslike attınız?
240Hz, QHD panelli bir model. Tamam Helios Neo Premium+ diyebileceğimiz bir seri ama Victus 16'nın bu modeli de pek yavana atılabilir değil gibi.
13. nesil victusların limitleri dengesiz hocam pek sağlıklı değil. Laptoplarda pek kağıt üstündeki değerlere bakmayız cihaz bundan ne kadar verim alıyor önemli olan budur. Atılan model iyidir alabilirsiniz
Dostlarım ürünü daha fazla dayanamayarak sipariş ettim. Dilerse moderatör konuyu kapatabilir ya da önümüzdeki günlerde bu konu altına kullanıcı deneyimimi sunabilirim.
Öneir konularında konular kapanmaz. Yeni bir konu açarak isterseniz rehber yapabilirsiniz elbette.

Hocam Victus benim de önerdiğim bir model fakat önermemin sebebi fiyat performans olması. Attığınız model pek de fiyat performans değil. 60 bin liraya Victus almak mantıklı gelmedi yani. 240Hz ve QHD olması artı fakat hem bu kadar fiyat farkını hak etmiyor hem de yeterince kaliteli bir panele sahip değil. Yoksa disslike atmam herhangi bir hakaret amacı taşımıyor sakın yanlış anlamayın 😅 Siz de benim önerdiğim bir ürünü beğenmezseniz aynı şekilde disslike atabilirsiniz yani.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.