Dostlarım ürünü daha fazla dayanamayarak sipariş ettim.
Daha önce kullanmış olan var mı?
Güle güle kullanın şimdiden. Aynı modelin RTX 4060'lı versiyonunu kullanıyorum.
Buradan Predator Sense (kontrol merkezi uygulaması) ve DTS:X Ultra (XPERI DTS diye geçiyor.) gibi bazı işe yarar uygulamaları ve gerekirse sürücüleri vs. yükleyebilirsiniz. Güncel olanları yüklemeniz iyi olacaktır. DTS:X Ultra, cihazın kendi hoparlörlerinden çıkan sesi bayağı iyileştiriyor. Açık değilken ses kötü oluyor.
Ekran parlaklığı ve kalitesi çok hoş, eminim sizi de etkileyecektir. Ben Monster Tulpar T5 V13.1'den geçiş yapmıştım, şok geçirdim. 60 Hz'den 165 Hz'e geçmek de cabası, çok akıcı.
Klavye tasarımından ötürü bazı tuşlara aynı anda basılamıyor. Detaylara hakim değilim ancak örnek verecek olursam VALORANT oynarken öne yürürken skor tablosuna bakıp sola yürümek istemiştim;
Tab,
W ve
A tuşlarına aynı anda basamadığımı fark etmiştim ilk kez. Biraz canımı sıktı ama yapacak bir şey yok galiba.
Oldukça geniş bir touchpad'e sahip, kasanın 3'te 1'i genişliğinde. Şimdi parmaklarımla ölçtüm. : ) Hissiyatı da memnun ediyor.
Ekranı oynatırken ufak ufak sesler çıkıyor, zaten biraz esnek. Siz de benzer bir durumla karşılaşırsanız sanırsam endişelenecek bir durum yok ya da ikimizin de kasalarında sıkıntı var. : ))
16 GB'lık versiyonu almışsınız. Dilerseniz 16 GB'lık takviye yapabilirsiniz. Ben
bu RAM'i almıştım, herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşamadım. Yalnızca bilgisayarı ilk açışımda birkaç dakika siyah ekran görmüştüm ama bu durumun normal olduğunu öğrenmiştim.
Birkaç yerde ısınıyor diye duydum, o biraz korkuttu beni.
Bir gaming laptop için serin çalışan bir cihaz imiş. Bu yeni Acer kasası, bu yönüyle övülüyordu ben aldığım zamanlar yani 1 sene önce. Ben kasasından sıcaklığı hissetmiyor değilim, demek ki "sıcak laptoplar" cayır cayır yanıyor. Rahatsız olmadığımı söyleyebilirim. Fanlar, gerektiğinde oldukça hızlı ve bundan dolayı da biraz sesli çalışabiliyor. Hafif kullanımda sessiz, tabii moduna göre değişkenlik gösterebiliyor. 4 mod mevcut, klavyenin sol ön tarafında sizi mod değiştirme butonu karşılayacak. Yalnız Predator Sense yüklü değilken çalışmıyordu bende, not düşeyim.