Acer Predator Helios Neo 16 laptopa Linux kurulabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umit.akin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 176

umit.akin

Başarılı
Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 11'e asinaysan Zorin OS'a gecebilirsin ama daha fazla arayuz vs istersen Pro surum indir. 1/2 haftada rahat sekilde alısırsın.

CachyOS Cinnamon veya KDE bakabilirsin. Kurulumu basit. Eğer biraz kurulum videolarını izlersen yabancılık çekmeden sistemini kullanabilirsin. Ama başlangıç yapmak istiyorum yavaş yavaş öğrenmek istiyorum her şey biraz daha toplu olsun uygulamalar biraz daha kurulu gelsin diyorsan Linux Mint Cinnamon kurmanı tavsiye ederim.

Windows 11'e asinaysan Zorin OS'a gecebilirsin ama daha fazla arayuz vs istersen Pro surum indir. 1/2 haftada rahat sekilde alısırsın.

CachyOS kurdum oda iyi ama çok karışık Zerinos'u resmen aşık oldum diyebilirim şu an flaşlıyorum onu kuracağım. Bir yanada zaten çok güzel ileride duruma göre tam adaptiv olursam değelediriim.

Zerinos ile bir başlangıç yapalım bunca yıldan sonra kısacası Windows 95 bu yana sürekli sistem kurup lunix geçmek biraz yeni bir şey öğrenmeye benziyor

Zorin kurmus ve biraz gorsellestirme vs oynamıstım bir ara.
Resimler vs varsa atayım, arayam bakim goruntu aldım die hatırlıyorum.
Sanada fikir olur.
@umit.akin,

CachyOS Cinnamon arayüzünü seçip kullanmayı deneyebilirsin. Sen yüksek ihtimalle KDE seçtin ve arayüz karmaşık seni boğmuştur. Oyun vs oynuyorsan aslında yeniden flaslayıp Cinnamon kurman alışman iyi olabilir.

Zorin kurmus ve biraz gorsellestirme vs oynamıstım bir ara.
Resimler vs varsa atayım, arayam bakim goruntu aldım die hatırlıyorum.
Sanada fikir olur.

Vallahi flash yazdım birazdan format atacağım

Eksi gibi oyunlar ile aram yok CachyOS direk deskop olan sürümü kurdum program kurmak ayarlamak biraz değişik geldi bir de komutları biraz farklı onundan dolayı hem biraz lunix aşına olmak hem de ilereyen süreçlerde zerin OS sonra CachyOS geçebilirim

Linux Mint Cinnamon tam sana göre tavsiye ederim. Kur kullan. Mağazasıda var. Ayar vs pek istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…