Gayet güzelmiş bende kurayım bir de kod üzerine oldugum için daha mantıklı geliyor
Dark modu sewiyorum ya, hep dark kullanıyorum nedense.
Windows'ta Dark modundayım.

Gayet güzelmiş bende kurayım bir de kod üzerine oldugum için daha mantıklı geliyor

Windows 11'e asinaysan Zorin OS'a gecebilirsin ama daha fazla arayuz vs istersen Pro surum indir. 1/2 haftada rahat sekilde alısırsın.
Dark modu sewiyorum ya, hep Dark kullanıyorum nedense.
Windows'ta Dark modundayım.
Eki Görüntüle 244909
Evet zerin OS kudum ama çok hata ile karşılaştırırdım bir türlü kuramadım sonradan İnternetsiz şekilde kurdum ekran kartını günceldi lakin oyunlarda grafik dokular parlıyor un çözmedim.
Bu hangsimiiş böyle tıpkı Windows gibi olmuş![]()

Hocam bu tam olarak ne işe yariyor birde WhatsApp arama özellikli versiyon bulamadımKurulabilir.
Fedora KDE onerirdim.
Bu yazilim isinize yarayabilir.![]()
GitHub - PXDiv/Div-Acer-Manager-Fan-Controls: Fan control and thermal management suite for Acer Nitro & Predator laptops on Linux. Features secure WMI-based driver, intelligent background daemon, and a modern Avalonia-based GUI.
Fan control and thermal management suite for Acer Nitro & Predator laptops on Linux. Features secure WMI-based driver, intelligent background daemon, and a modern Avalonia-based GUI. - PXDiv/Di...github.com
Nitro Sense / Predator Sense işlevlerini kısmen yerine getiriyor.Hocam bu tam olarak ne işe yariyor birde WhatsApp arama özellikli versiyon bulamadım