Detaylar
Kim cevapladı?Acer servisi kullanıcıya gecirme politikasî uyguluyor hocam ya kendiniz yapın ya da güvenilir bir bilgisayarcıya verin. Garantiye verseniz yaparlar ama teknik servisi güzel değil.
Acer servisi kullanıcıya gecirme politikasî uyguluyor hocam ya kendiniz yapın ya da güvenilir bir bilgisayarcıya verin. Garantiye verseniz yaparlar ama teknik servisi güzel değil.
Tamamdır hocam gerekli aletleri alıp kendim uygulayacağım. Sizce bu laptopa uyumlu hangi termal macun öenriyorsunuz?
Tamamdır hocam gerekli aletleri alıp kendim uygulayacağım. Sizce bu laptopa uyumlu hangi termal macun öenriyorsunuz?
Laptop için termal macun yerine faz değişenli termal madde öneririm hem daha uzun ömürlü hem de pump out riski yok pullsar ice Dragon kyrosheet.
Laptop için termal macun yerine faz değişenli termal madde öneririm hem daha uzun ömürlü hem de pump out riski yok pullsar ice Dragon kyrosheet.
Hocam önerdiğiniz şey PTM mi? Laptopa sorun olur mu?
Hocam önerdiğiniz şey PTM mi? Laptopa sorun olur mu?
Kendim laptopta kullanıyorum önerdiğim şey PTM evet PTM İngilizce faz değişenli termal maddenin kısaltması.
Kendim laptopta kullanıyorum önerdiğim şey PTM evet PTM İngilizce faz değişenli termal maddenin kısaltması.
Hocam bu ürün alınır mı?
Alınabilir ama dikkat edin 2 adet cımbızınız olsun hocam jelatini sökmek zor olabiliyor jelatini söktükten sonra parmak ile dokunmayın işlemci aynası ve soğutma bloğunu mümkünde izopropil alkol ile temizleyin önce YouTube'da alper karadağ'ı izleyip fikir alabilirsin.