Acer Swift 3 ısınma problemi

slmnkaraa

Üyecik
Cihaz
Acer Swift 3
Selam. Acer Swift 3 model bir laptop kullanıyorum, Ryzen 7 5700U işlemci ve 16 GB RAM'e sahip.
Amacım büyük işler yapmak değil ama bir video düzenlemesi yaparken bile bilgisayar güçlü olsa ve o işin altından kalkabilecek olsa dahi inanılmaz derecede ısınıyor. Bu ısınmadan korkup hemen o işi sonlandırmak zorunda kalıyorum. Özelliklerinden ve gücünden memnun olduğum bu bilgisayarı değiştirmek de istemiyorum. Normal bir dizüstü bilgisayar soğutucusuyla bu işin altından kalkabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin eline sıcak gelen ısı bilgisayar için normal sayılan 70-80 dereceler olabilir. Muhtemelen senin kullandığı modelde de fan çıkışı yukarı ekrana doğru olduğundan dolayı sıcaklık eline daha çok geliyor olabilir.

Sizin için inanılmaz derecede ısı ne kadar? Örneğin ben laptoplarda 95 derecelere kadar hiçbir sıkıntı görmüyorum.

Haklıymışsınız, daha önce hiç nesnel bir test yapmamıştım sadece elime gelen ısıya odaklanmıştım. Ağır yükte bile 70-80 derece arasında gitti geldi. Ciddi bir durum yokmuş. Ama bu sıcaklığın plastiğe zarar verme ihtimali var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 90
Hayır, sıkıntı yok.
Tahmin ettiğim sıcaklıklardaymış.

İyi günler. Bilgisayarınızdan memnun musunuz? Ben de aynı modeli almayı düşünüyorum. 16.699 TL şu an. 14 inch laptoplarda bu fiyata daha iyi alternatif bulamadım. Şarjı falan nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…