Acer Swift 3 SF314-42 Laptop.
  • Ryzen 5 4500U işlemci.
  • Vega 6 GPU (512 MB)
  • 8 GB RAM (gömülü-yükseltilebilir değil.)
  • 512 GB NVMe SSD.
  • 14" IPS ekran.
  • Metal kasa.
  • 8/10 kozmetik (hafif leke ve etiket izleri - kendi etiketi, soyulduğu için söküldü)
  • Batarya performansı iyi.
Sorunlar:
  1. Şarj soketinde temassızlık var. Sabit şarj edilip kullanılabilir.
  2. Sesi az.
  3. Biraz yavaş şarj oluyor. Geceden takıp gündüz kullanılabilir.

20250321_212821.webp

20250321_212856.webp

20250321_212439.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

İkinci El Piyasası:​

Bu özelliklere sahip Acer Swift 3 SF314-42, 2020-2021 civarlarında piyasaya sürülen bir model olduğu için ikinci el fiyatı 3000 TL ile 4000 TL... Ancak, yaşanan küçük sorunlar (şarj soketi temassızlığı, yavaş şarj) fiyatını daha da aşağıya çekecektir. Bu tür sorunlar, cihazın tamir edilmesi gerektiği veya kullanımda rahatsızlık yaratabileceği anlamına geldiğinden, ortalama fiyatın altına yakın bir fiyatla satabilirsin.

Tahmini Fiyat Aralığı:

2800 TL - 3500 TL arasında olabilir. Bu, cihazın fiziksel durumu ve sorunlarının dikkate alınarak belirlenmiş bir fiyat aralığıdır (bana göre). Eğer sorunlar tamir edilirse, fiyat biraz daha yukarıya çekilebilir.

Öneri:

Fiyat belirlemede, yerel pazarda ve platformlarda (örneğin, Sahibinden, Letgo, Facebook Marketplace) aynı modelin ikinci el fiyatlarını kontrol etmek, en doğru fiyatı belirleme de sana yardımcı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 düşündüm ben de ilana koydum şimdi. Teşekkürler.

İkinci El Piyasası:​

Bu özelliklere sahip Acer Swift 3 SF314-42, 2020-2021 civarlarında piyasaya sürülen bir model olduğu için ikinci el fiyatı 3000 TL ile 4000 TL... Ancak, yaşanan küçük sorunlar (şarj soketi temassızlığı, yavaş şarj) fiyatını daha da aşağıya çekecektir. Bu tür sorunlar, cihazın tamir edilmesi gerektiği veya kullanımda rahatsızlık yaratabileceği anlamına geldiğinden, ortalama fiyatın altına yakın bir fiyatla satabilirsin.

Tahmini Fiyat Aralığı:

2800 TL - 3500 TL arasında olabilir. Bu, cihazın fiziksel durumu ve sorunlarının dikkate alınarak belirlenmiş bir fiyat aralığıdır (bana göre). Eğer sorunlar tamir edilirse, fiyat biraz daha yukarıya çekilebilir.

Öneri:

Fiyat belirlemede, yerel pazarda ve platformlarda (örneğin, Sahibinden, Letgo, Facebook Marketplace) aynı modelin ikinci el fiyatlarını kontrol etmek, en doğru fiyatı belirleme de sana yardımcı olabilir.
3.5 az değil mi dostum?

Sanırım bu arkadaş yapay zeka yardımı ile sana cevap veriyor. 3.5 çok ölü bir rakam çöp bilgisayarlar bile anca o kadar ediyor artık. Senin fiyat iyi gibi.
Ya açıkçası bu cihazın RAMden dolayı çok bir olayı kalmadı. Eskiden Valorant falan oynanıyordu şuan o bile sorunlu. Uygun bir fiyat çekmeye çalışıyorum ama bilemedim.

Kardeşim bilgisayar mühendisliği öğrencisi. Ona almıştım 2 sene kullandı. Android Studio emülatörünü açmadığı için güncellemek istiyoruz.