2. laptopumun şarj aleti bozuldu bende geçici olarak daha eski laptopumun şarj aletine Type-C çevirici takarak kullanmak istiyorum. Ben oluyor diye biliyorum ama bu laptop Type-C'den şarj olur mu? Net bilgi bulamadım, cevaplarsanız sevinirim. Type-C'den şarj oluyorsa yeni şarj aletini de Type-C olarak alacağım. (Kullanım kılavuzunu şu an bulamadığım için bakamıyorum.)
Evet oluyor. İşareti var. 65W ve üstü adaptör deneyin. Daha düşük güç adaptörler de çalıştırıyor ancak cihaz performansını limitliyor. (En azından bendeki öyle.)
Girişin yanında simge var mı? Paylaşabilir misin? Bende Acer Swift 3 SF314-43 var. Type-C 65W ve üstü cihazlar şarj ediyor. İnce şarj ucunu sevmediğim için Type-C adaptör satın aldım.
Girişin yanında simge var mı? Paylaşabilir misin? Bende Acer Swift 3 SF314-43 var. Type-C 65W ve üstü cihazlar şarj ediyor. İnce şarj ucunu sevmediğim için Type-C adaptör satın aldım.
Evet oluyor. İşareti var. 65W ve üstü adaptör deneyin. Daha düşük güç adaptörler de çalıştırıyor ancak cihaz performansını limitliyor. (En azından bendeki öyle.)