Kardeşime Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) modelini aldık. Hem günlük kullanım hem de Adobe Premier Pro için kullanıyor. Memnun. Biz 9 ay taksit ile 14.8K'ya almıştık. Aylık 1600 civarı ödüyoruz. Baya iyi fırsat yani.

Yabancı kanallar dahil neredeyse hiçbir inceleme yok. (1 tane var sadece). Günlerdir araştırıyorum da ekran kartsız, kasası belli bir kalitenin üstünde laptoplar aşırı pahalı. U serisi işlemcileri için yine kısmen ucuz seçenekler mevcut da H serisi işlemcilerde fiyat 40 binlere çıkıyor.

Umarım soğutması iyidir, çok fazla thermal throttle yemek istemiyorum.

Kardeşime Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) modelini aldık. Hem günlük kullanım hem de Adobe Premier Pro için kullanıyor. Memnun. Biz 9 ay taksit ile 14.8K'ya almıştık. Aylık 1600 civarı ödüyoruz. Baya iyi fırsat yani.
Anladığım kadarıyla bilgisayarın altı plastik, diğer tarafları metal değil mi? Kasa kalitesinden memnun musunuz?

Bu isteklerime göre laptoplar aşırı pahalı, anlamadım. Konudaki modelden sonra en ucuz model 40 bine matebook ve 40-50 küsürlerde Asus var.
MacBook fiyatına Windows laptop kakalıyorlar.

Anladığım kadarıyla bilgisayarın altı plastik, diğer tarafları metal değil mi? Kasa kalitesinden memnun musunuz?

Bu isteklerime göre laptoplar aşırı pahalı, anlamadım. Konudaki modelden sonra en ucuz model 40 bine matebook ve 40-50 küsürlerde Asus var.
MacBook fiyatına Windows laptop kakalıyorlar.
Evet dediğiniz gibi. Ancak premium bir duruşu var laptop'un. Huawei D14'den daha iyi duruyor kesinlikle.

Düşük bütçede Huawei almanızı önermem.

Evet dediğiniz gibi. Ancak premium bir duruşu var laptop'un. Huawei D14'den daha iyi duruyor kesinlikle.

Düşük bütçede Huawei almanızı önermem.
RAM lehimli olduğu için sıkıntı. İşlemci iyi olsun, RAM 16GB olsun diyince de hoop 30 bin. Bana komik gelen 32GB tek modelinin 86 bine sattıkları X Pro olması :rofl:

Geçtiğimiz haftalarda 31K fiyata satılıyordu. Bu fiyata gayet iyi cihazdır. Sanırım tek eksi yanı DDR4 belleklere sahip olması.
Hiç dert etmiyorum. H serisi işlemci ve alüminyum/magnezyum kasalı laptop bunun haricinde 40 binin altında yok.

Undervolt yapma fikrim vardı da araştırdığım kadarıyla 13. nesil için mümkün değilmiş. Yük altında laptop bayılınca kaç GHz veriyor merak ediyorum. Ayrıiyeten bir laptopda ilk kez sim girişi gördüm.

Elimdeki laptop'un ederi nedir fikriniz var mı?
HP Victus: 3050Ti / 8GB DDR5 / 512 SSD / i5 12500H
Garantisi bitti, kutu var. Laptop'un tek kusuru ekranda klavyenin izi çıktı ve geçmiyor. Laptop açıkken izler fark edilmiyor. Fark edilmesi için laptop kapalı olmalı ya da güneş alan odada çok düşük parlaklık ayarında kullanılmalı. Sıfır 3050'li laptoplar 23 bine satıyorlar. 18 bin uygun mu acaba?