• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Elektronik Acer TravelMate P4 NX.VZTEY.002 18.999 TL & NX.VV1EY.001 20.744 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TMW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 213
  • Etiketler Etiketler
    acer travelmate
P4 14 modelini 11/2024 tarihinden beri kardeşim kullanıyor. Adobe Premier Pro programı için ve çok memnun. Tek eksisi hoparlörü.

Biz o tarihte 9 ay faizsiz taksit ile 14,800 TL'ye aldık Amazon'dan.

P4 14 modelini 11/2024 tarihinden beri kardeşim kullanıyor. Adobe Premier Pro programı için ve çok memnun. Tek eksisi hoparlörü.

Biz o tarihte 9 ay faizsiz taksit ile 14,800 TL'ye aldık Amazon'dan.

Aynı anda almıştık sanırım bende çok memnunum. Özellikle bilgisayar kullanmam gereken derslerde Apple kullananların dahi bataryaları biterken dersi şarjız tamamlayabilmenin zevki ayrı. Ayrıca hoparlör kalitesinin de o kadar kötü olduğunu söylemem. 14 inç laptop arayanlar kaçırmasın.

Aynen hocam beraber almıştık. Siz RAM eklediniz mi cihaza acaba? Kardeşim hâlâ 8GB olarak kullanıyor.

Biz bayağı ucuza almışız şuan bakınca taksiti vs dahil edince.

Aynen hocam beraber almıştık. Siz RAM eklediniz mi cihaza acaba? Kardeşim hâlâ 8GB olarak kullanıyor.

Biz bayağı ucuza almışız şuan bakınca taksiti vs dahil edince.

Bedavaya aldık diyebilirim. Ben geldiği gibi RAM ekledim. Hatta şu an 2 TB SSD eklemeyi planlıyorum ama eskisinin boşa düşmesi hoşuma gitmediği için ertelemeye çalışıyorum.

Bedavaya aldık diyebilirim. Ben geldiği gibi RAM ekledim. Hatta şu an 2 TB SSD eklemeyi planlıyorum ama eskisinin boşa düşmesi hoşuma gitmediği için ertelemeye çalışıyorum.
16GB RAM yapınca sanırsam ekran kartı driver vs değişiyormuş veya bir şeyler oluyormuş. Oldu mu? Bir etkisini gördünüz mü o anlamda? Sizce yapalım mı?

Ayrıca hangi RAM'i aldınız acaba bende onu alayım.

Evet RAM yükseltmesi yapınca Iris Xe ekran kartı devreye giriyor. Dolayısıyla normalde hiç oynanmayan oyunlar biraz oynanabilir vaziyete geliyor. Bu konu ile alakalı şu başlığa bakabilirsiniz. Oyun bölümünü bir yana koysak bile günlük kullanımda dahi 8 GB RAM'in çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Her şartta yükseltme yapmanızı öneririm. RAM olarak ise içindekinin aynısını almıştım onun linki de bu.

Bahsettiği oyunlarda o FPS'i alıyorsa baya iyi yalnız. Siz oyun oynadınız mı hocam veya neleri oynadınız? i5 1335U işlemci ile böyle performanslar mümkün mü?

Bahsettiği oyunlarda o FPS'i alıyorsa baya iyi yalnız. Siz oyun oynadınız mı hocam veya neleri oynadınız? i5 1335U işlemci ile böyle performanslar mümkün mü?

LOL dışında grafiksel gereksinimi olan oyun oynamadım. Benim oynamak istediğim Darkest Dungeon, Rimworld, Balatro gibi oyunlara yetiyor. Grafik gerektiren oyunlar için ise Geforce NOW kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…