Detaylar
Kim cevapladı?mefosane
Uzman
Likör acı mıdır peki? Sex on the beach de acıydı cok.
Likör çok fena acıdır alkol oranı yüksek ben likörlü çikolata yemiştim yanlışlıkla kolanya içmiş gibi oldum.Likör acı mıdır peki? Sex on the beach de acıydı cok.
Alkollü içeceklerin hepsi acıdır. Acı olmayan alkollü içecek yoktur, sadece görece daha az acı tadı olan az alkollü veya alkol oranı düşük içecekler vardır.
Belli ki henüz çok gençsin ve kokteyllerin bile tadı sana çok acı geliyorsa demek ki alkole yeni başlamış birisin. Henüz yolun başındayken başlama boş ver. Sana yaramıyor belli ki, kimseye de yarayan bir şey değil. Üstelik alkol kullanmak marifet de değil. Bu yaşta böyle içeceklere merakın olmasın.
Belli ki henüz çok gençsin ve kokteyllerin bile tadı sana çok acı geliyorsa demek ki alkole yeni başlamış birisin. Henüz yolun başındayken başlama boş ver. Sana yaramıyor belli ki, kimseye de yarayan bir şey değil. Üstelik alkol kullanmak marifet de değil. Bu yaşta böyle içeceklere merakın olmasın.
- Makaleler
- 1
Denemediysen Blanc bira dene. Sonra gelip teşekkür edersin.
mefosane
Uzman
Biranın kokusunu hiç sevmiyorum, çok bi içme şansım yok zaten arada sırada içmek için. Tadı gerçekten güzel olan içki varsa onları denemek istiyorum sadece.Eğer ki ilk defa alkol içecek biriysen ve yeni başlayan biriysen önerim başlamaman fakat tüketen birisiysen acı olmayan bira önerebilirim.
Zaten fazla içme şansım yok çok az içiyorum, teşekkürler düşünceniz için. Marifet olarak da görmüyorum ara sıra zaten.Alkollü içeceklerin hepsi acıdır. Acı olmayan alkollü içecek yoktur, sadece görece daha az acı tadı olan az alkollü veya alkol oranı düşük içecekler vardır.
Onda da yoğun bir bira kokusu var mı?Denemediysen Blanc bira dene. Sonra gelip teşekkür edersin.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Hayır, aromalı bir bira. Çok kokmuyor. Tadı da diğerlerine göre çok yumuşak.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-