Son gittiğimizde 3. dönem kayıtları 08.09.2007 öncesi doğan kişiler için dendi ama bana da mesaj geldi. Şu anda kayıt yenileme ve ders seçme kısmı var. Ben anlamadım bende mi kayıt yenilemeliyim, kayıt yenileme kısmına giriyorum durumunuz ders seçmek için uygun değildir diyor. Ben 08.09.2007 öncesinde doğmadım ama bana da kayıt yenileme kısmı geldi. Adam gibi açıklama yok evin içinde kafayı yedim, bugün kayıtlar için son gün.
Detaylar
Kim cevapladı?
1
178
Ziyaretçi
08.09.2007 öncesi doğanlar için otomatik açılır. Yeni kayıt yaptıranlar veya nakil işlemi bekleyenler de görebiliyor.
Ders seçmek için uygun değil diyorsa. Önceki dönem borcun olabilir kontrol et veya Ders seçme tarihi henüz gelmemiştir. e-Okul AÖL sistemini 1-2 gün sonra tekrar dene.
Ders seçmek için uygun değil diyorsa. Önceki dönem borcun olabilir kontrol et veya Ders seçme tarihi henüz gelmemiştir. e-Okul AÖL sistemini 1-2 gün sonra tekrar dene.
Helox
Üstün
08.09.2007 öncesi doğanlar için otomatik açılır. Yeni kayıt yaptıranlar veya nakil işlemi bekleyenler de görebiliyor.
Ders seçmek için uygun değil diyorsa. Önceki dönem borcun olabilir kontrol et veya ders seçme tarihi henüz gelmemiştir. e-Okul AÖL sistemini 1-2 gün sonra tekrar dene.
Dönem borcum yok, ders seçme olayı kayıt yeniledikten sonra olmuyor muydu? Bu ders seçme seçeneği daha bugün geldi, dün kontrol ettiğimde yoktu. Ben 16 yaşındayım yani 3. dönem sınavlarına girememem gerekiyor.
1
178
Ziyaretçi
e-Okul AÖL = Sınav Giriş Belgesi'ni kontrol et. Eğer 3. dönem sınav tarihi çıkmıyorsa sorun yok.
Halk Eğitim Merkezini arayarak 2007 sonrası doğumlular için 3. dönem aktif mi diye arayıp sor istersen teyit ettir.
Halk Eğitim Merkezini arayarak 2007 sonrası doğumlular için 3. dönem aktif mi diye arayıp sor istersen teyit ettir.
Helox
Üstün
e-Okul AÖL = sınav giriş Belgesi'ni kontrol et. Eğer 3. dönem sınav tarihi çıkmıyorsa sorun yok.
Halk eğitim merkezini arayarak 2007 sonrası doğumlular için 3. dönem aktif mi diye arayıp sor istersen teyit ettir.
Kontrol ettim, hiçbir şey çıkmıyordu. Cevap beklerken aradım 2007 sonrası doğan kişilerin giremediğini söyledi. İçim rahatladı.
1
178
Ziyaretçi
En sağlıklı olanı yapmışsın arayıp cevabını aldıysan tamamdır. İyi forumlarKontrol ettim, hiçbir şey çıkmıyordu. Cevap beklerken aradım 2007 sonrası doğan kişilerin giremediğini söyledi. İçim rahatladı.![]()
Deniz744
Başarılı
Kontrol ettim, hiçbir şey çıkmıyordu. Cevap beklerken aradım 2007 sonrası doğan kişilerin giremediğini söyledi. İçim rahatladı.![]()
Ben de aradım, benim sorunumu anlamadı ve merkeze çağırdı. Evim merkezden 1 saat uzaklıkta
Teşekkürler hocam bu konu için.