Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 29 Kasım 2024 #1 Açıktan okuduğum bölümün vize sınavlarına giremeyeceğim. Bunun mazeret sınavı olur mu?
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.946 Yer Mersin | Lefkoşa 29 Kasım 2024 #2 Subaru Yetkili Servis dedi: Açıktan okuduğum bölümün vize sınavlarına giremeyeceğim. Bunun mazeret sınavı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangı üniversite olduğuna göre değişir. Mazeret sınavları da vizeden 3 gun sonraya kadar yapilir. Haberiniz olsun. Artı 0 Eksi
Subaru Yetkili Servis dedi: Açıktan okuduğum bölümün vize sınavlarına giremeyeceğim. Bunun mazeret sınavı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangı üniversite olduğuna göre değişir. Mazeret sınavları da vizeden 3 gun sonraya kadar yapilir. Haberiniz olsun.
KS KS Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 29 Kasım 2024 #3 Emir dedi: Hangı üniversite olduğuna göre değişir. Mazeret sınavları da vizeden 3 gun sonraya kadar yapilir. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Atatürk Üniversitesi hocam. Peki mazerete girmezsem direk dersten mi kalıyorum? Artı 0 Eksi
Emir dedi: Hangı üniversite olduğuna göre değişir. Mazeret sınavları da vizeden 3 gun sonraya kadar yapilir. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Atatürk Üniversitesi hocam. Peki mazerete girmezsem direk dersten mi kalıyorum?
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.946 Yer Mersin | Lefkoşa 29 Kasım 2024 #4 Subaru Yetkili Servis dedi: Atatürk Üniversitesi hocam. Peki mazerete girmezsem direk dersten mi kalıyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır vizen 0 girilir. Finalden 100 alman gerekir. (Tabi geçme notu oranına göre değişir genelde geçme notu 50 olur. Vize %40 Final %60 etkiliyorsa eğer 84 almanız yeterlidir. Vize %50 Final %50 ise 100 almanız gerekir.) Artı 0 Eksi
Subaru Yetkili Servis dedi: Atatürk Üniversitesi hocam. Peki mazerete girmezsem direk dersten mi kalıyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır vizen 0 girilir. Finalden 100 alman gerekir. (Tabi geçme notu oranına göre değişir genelde geçme notu 50 olur. Vize %40 Final %60 etkiliyorsa eğer 84 almanız yeterlidir. Vize %50 Final %50 ise 100 almanız gerekir.)