Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar, ben afet yönetimi bölümünü okuyorum. İnternete afet yönetimi mikrobiyoloji-parazitoloji vize soruları diye aratıyorum. Farklı bölümlerin vize soruları çıkıyor. Sizce onları çözmek fayda sağlar mı? Farklı bölüm dediğim hemşirelik, ebelik gibi sonuçlar çıkıyor. 4 yıllık olan arkadaşlar. Yoksa internette Sağlık Bilimleri Fakültesi Afet Yönetimi Mikrobiyoloji-Parazitoloji Çıkmış Vize Soruları diye mi aratayım? Ya da başka arama motorunda aratsam aynı sonuç alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yapay zeka ile ilgili bir şey söylemediniz?

Hocanızın sunumu falan yok mu? Derste bir kopya vermiş olması lazım öyle 250 sayfa atıp kenara çekilmemiştir herhalde. En kötüsü hocanıza sormanızı öneririm, lisansta çekinmenize gerek yok. Gidin hocam hangi konulara daha çok odaklanmalıyım diye sorun. Ben makale özetleri için ChatGPT ve Adobe'nin kendi içinde bulunan yapay zekayı kullanıyordum ama direkt onlara gözüm kapalı güvenmezdim.

Hocanızın sunumu falan yok mu? Derste bir kopya vermiş olması lazım öyle 250 sayfa atıp kenara çekilmemiştir herhalde. En kötüsü hocanıza sormanızı öneririm, lisansta çekinmenize gerek yok. Gidin hocam hangi konulara daha çok odaklanmalıyım diye sorun. Ben makale özetleri için ChatGPT ve Adobe'nin kendi içinde bulunan yapay zekayı kullanıyordum ama direkt onlara gözüm kapalı güvenmezdim.

Anladım. ChatGPT özetlemede duyduğum kadarıyla iyi diyorlar. Ama ben oraya PDF belgesi atamadım. Bende bir deneyim diyorum. Özetini sanırsam tam yazmıyor.

İnternetteki çıkmış vize/final sorularındaki konular sizin dersinizdeki konularla örtüşüyorsa göz atılabilir.

Hocam ben SHMYO'da okuyorum tıbbi biyoloji dersinin her pdf en az 130 sayfa falandı vize zamanı 600'ü geçiyordu gittim yapay zekaya özetlettim falan yine normal olarak da çalıştım göz gezdirdim vesaire sonuç 36 almıştım diye hatırlıyorum :D sizin yerinizde olsam konuyu anlamaya yönelik çalışın derim.