Detaylar
Kim cevapladı?Kitapların seviyeleri olması olabilir mi? Belki her yayın farklı seviyelerde çıkarıyordur? Bir ihtimal sadece. 
Kitapların seviyeleri olması olabilir mi? Belki her yayın farklı seviyelerde çıkarıyordur? Bir ihtimal sadece.![]()
Hocam sorduğum çoğu kişi orta zor düzeyinde dedi, o yüzden.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onların seviyesiyle sizin seviyeniz de farklı olabilir. Onlara zor gelen size kolay gelebilir.Hocam sorduğum çoğu kişi orta zor düzeyinde dedi, o yüzden.
Bold Pilot
Uzman
Lise boyunca tek çözdüğüm soru bankası olabilir hiçbir işime yaramadı ilkokul seviyesi bir kitap.Merhaba, 345 TYT kitabını çözüyordum fakat çok zorlanıyordum. onu bırakıp düz Acil Matematik kitabına geçtim fakat 345 kadar zorlanmıyorum. Sebebi nedir sizce?
Lise boyunca tek çözdüğüm soru bankası olabilir hiçbir işime yaramadı ilkokul seviyesi bir kitap.
Hocam ilaç ile karıştırıyor olmayasın.
SF26
Üstün
Netlerin ne durumda? Soru bankası yerine ufaktan denemelere başlamış olman lazım değil miydi?
İlaç o kanka.Lise boyunca tek çözdüğüm soru bankası olabilir hiçbir işime yaramadı ilkokul seviyesi bir kitap.
Netlerin ne durumda? Soru bankası yerine ufaktan denemelere başlamış olman lazım değil miydi?
Hocam matematik netlerim kötü olduğundan kitap başladım, deneme olarak 345'in var.
SF26
Üstün
Netlerini söylesen daha kolay olurdu sanki ha hocam?Hocam matematik netlerim kötü olduğundan kitap başladım, deneme olarak 345'in var.
Netlerini söylesen daha kolay olurdu sanki ha hocam?
Hocam 10 15 arasi hep.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-