X - Twitter Açılan her hesabı askıya alıyor

Hesaba giriliyor fakat hiçbir işlem yapılamıyor. Ayrıca DM'ler karşılıklı kayboluyor ve görülemiyor. Ya kısaca silinmiş hesap gibi oluyor.
Desteğin geri dönüş yapmaması da ayrı bir şey zaten. Tekrar nasıl kullanacağım bilmiyorum tıkandık böyle.

Desteğin geri dönüş yapmaması da ayrı bir şey zaten. Tekrar nasıl kullanacağım bilmiyorum tıkandık böyle.
Hocam hesaptan çıkış yapıp bir daha girmeyeceksin. O hesap artık öyle gitti yani. Modem aç kapa yap, tarayıcı geçmişini sil ve yeni hesap oluşturup kullanmaya çalış.

Hocam hesaptan çıkış yapıp bir daha girmeyeceksin. O hesap artık öyle gitti yani. Modem aç kapa yap, tarayıcı geçmişini sil ve yeni hesap oluşturup kullanmaya çalış.
Dün ekstra bir şey yapmadan sadece yeni hesap açtım o da gece 4 gibi patladı. Yazdığın şeyleri de uygularsam engellenmeden gider mi böyle?

Gider hocam. Tarayıcı çerezlerini vb. silince ve ip değiştirince büyük ihtimal düzelir.
İnşallah hocam. Tavsiyelerin için teşekkürler.

Gider hocam. Tarayıcı çerezlerini vb. silince ve ip değiştirince büyük ihtimal düzelir.
Modemi kapatıp açtım, çerezleri de temizleyip hesap açtım ancak biraz önce yine askıya alındı. IP nasıl değişiliyor?

Son düzenleme:
İnşallah hocam. Tavsiyelerin için teşekkürler.

Modemi kapatıp açtım, çerezleri de temizleyip hesap açtım ancak biraz önce yine askıya alındı. IP nasıl değişiliyor?
Modemi kapatıp açtığınız zaman İP değişir. Ama statik İP sahibiyseniz değişmez.

Bilgilendirmeyi unuttum. Modemi 5 dakika kapalı tutup tekrar açınca IP değişti ve yeni açılan hesap patlamadı. Eyvallah hocam yardım için.
Cevabımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz hocam. İP adresi bazen kara listeye düşebiliyor. Kara listeye düştüğü zaman eğer hesap eski veya onaylı bir hesap değil ise patlıyor. Aklınızda bulunsun. İleride mesela İP adresiniz tekrar kara listeye düşerse gene hesabınız patlayacak muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…