Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Cihaz kimliğin değiştiği için Instagram otomasyon korumasına takılmışsın sanırım. Video onayı ve kimlik istemesi standart prosedür bot olmadığını kanıtlaman gerekiyor. İstenen onayları verip 24-48 saat beklemen dışında yapılacak bir şey yok. Farklı IP veya VPN ile giriş denemesi yapma, süreci daha da zora sokarsın. Geçmiş olsun.
Cihaz kimliğin değiştiği için Instagram otomasyon korumasına takılmışsın sanırım. Video onayı ve kimlik istemesi standart prosedür bot olmadığını kanıtlaman gerekiyor. İstenen onayları verip 24-48 saat beklemen dışında yapılacak bir şey yok. Farklı IP veya VPN ile giriş denemesi yapma, süreci daha da zora sokarsın. Geçmiş olsun.
Sağ olun.
Hocam kapanan hesabımı hard resetten sonra açtım yeniydi yani. Bir de VPN'den açmıştım hesabı.
Sağ olun.
Hocam kapanan hesabımı hard resetten sonra açtım yeniydi yani. Bir de VPN'den açmıştım hesabı.
Başka bir hesabımda kimliğimi onaylamıştım ama onu da kapattılar. Forumda olmasak ne diyeceğimi iyi biliyorsunuz sayın Zuckerberg'e.
En az sizin kadar övgü dolu sözler ileten çok fazla üye var.Başka bir hesabımda kimliğimi onaylamıştım ama onu da kapattılar. Forumda olmasak ne diyeceğimi iyi biliyorsunuz sayın Zuckerberg'e.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-