Detaylar
Kim cevapladı?Hayır.
Hayır.
BTK site sorgudan discord.gg ve discord.com adreslerini sorgulandığında hala kapalı olduğu görülüyor. Meraktan soruyorum, neden böyle bir konu açma ihtiyacı duydunuz?
Hayır.
- Makaleler
- 14
Biz gelişmiş bir ülke değiliz. O yüzden kapalı.
Yani bazı internet firmaları en başından beri açık tutuyor ancak resmi olarak diyorsanız, maalesef açılmadı.
d.24
Uzman
Girebiliyorsan açıktır, giremiyorsan kapalıdır. Şu an kapalı. Konunun açılmasını gereksiz buldum.
TürkNet kullanıyorum, sadece DNS değiştirerek (1.1.1.1) girilebiliyor.Yani bazı internet firmaları en başından beri açık tutuyor ancak resmi olarak diyorsanız, maalesef açılmadı.
TürkNet gibi firmalarda 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapmak işe yarıyor. Kablonet'de işe yaramıyor. Bir kısma kadar yarıyor ama. Windows ve Android programı çalışmaz, ama internet tarayıcılarından olur. En iyisi Zapret.Yani bazı internet firmaları en başından beri açık tutuyor ancak resmi olarak diyorsanız, maalesef açılmadı.
TürkNet kullanıyorum, sadece DNS değiştirerek (1.1.1.1) girilebiliyor.
Bende AtlantisNET var, 1.1.1.1 kullanıyorum ancak DNS değiştirmeden de girilebiliyor. Adamlar yasaklamamış direktTürkNet gibi firmalarda 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapmak işe yarıyor. Kablonet'de işe yaramıyor. Bir kısma kadar yarıyor ama. Windows ve Android programı çalışmaz, ama internet tarayıcılarından olur. En iyisi Zapret.
Zapret candır, mobil veri ile bilgisayar kullanmam gerekince Linux'ta benim süper kahramanım oldu.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-