- Makaleler
- 62
Evet hocam. Vodafone ile giriş yapılıyor şu an. Telefondan Turkcell mobil veriyle giremedim fakat.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. Vodafone ile giriş yapılıyor şu an. Telefondan Turkcell mobil veriyle giremedim fakat.
Resmi bir şekilde açıldı haberi yok fakat sağda solda açıldı deniyor belki kaldırmışlardır ama daha açıklamamış olabilirler bekleyip göreceğiz.Birkaç haber sayfası Discord erişim engeli kaldırıldığı ile bilgi verdi ancak bilgisayardan ve App Store'dan kontrol ettim, ne bilgisayardan açıldı ne de App Store'dan Discord. Karşıma çıkan haber yalan mı yoksa gerçekten açıldı mı?
İnternet sağlayıcınız nedir?Açıldı hocam. Fakat sanırım herkes erişim sağlayamıyor sanırım. Ben bilgisayardan girebildim fakat telefondan giremedim.
Eki Görüntüle 124046
Birkaç güne eskisi gibi olur. Bende bir yavaşlık var bu arada.
Vodafone'da engelin kaldırıldığı söyleniyor. (Teyit edebilen varsa lütfen cevap yazsın.) Ben halen WARP kullanarak ekibimle toplantı yapıyorum. WARP kapatmayı denediğim gibi bağlantım düştü. (Superonline)
Vodafone.
Yalnızca Vodafone'da açılmış şuan X'te gördüğüme göre. Sanırsam Vodafone kaynaklı bir sorun oluştu. Çünkü hiç bir yerde resmi açıklama yok.