Makaleler
1
Merhaba. Bu dosya ilginç bir şekilde açılmıyor. Bu dosyayı nasıl kurtarabilirim?

Unsaved isimli klasöre AppData altından baktım maalesef orada da yok. Bir çok silinen dosyaları kurtarma yazılımını denedim ama hiç bir şekilde işe yaramadı maalesef.

1731569527214.webp

Merhaba. Bu dosya ilginç bir şekilde açılmıyor. Bu dosyayı nasıl kurtarabilirim?

Unsaved isimli klasöre appdata altından baktım maalesef orada da yok. Birçok silinen dosyaları kurtarma yazılımını denedim ama hiçbir şekilde işe yaramadı maalesef.

Eki Görüntüle 98570

Bu dosya daha önce bilgisayara kayıtlı mı yoksa ilk defa mı hazırlanmış bir dosya mı bilgisayarı geri tarihe alınca bu dosya duruyor mu kontrol ettin mi? Word dosyasını PDF çeviren programlar var onları denedin mi? Eğer bu convert işlemleri olmuyorsa o zaman boşuna uğraşma düzelmez.

Unsaved isimli klasöre AppData altından baktım maalesef orada da yok. Bir çok silinen dosyaları kurtarma yazılımını denedim ama hiç bir şekilde işe yaramadı maalesef.

Eki Görüntüle 98570
Dosya çok mu önemli? Bir drive bağlantısı eklerseniz (herkese açık) ben de denemek isterim, herkese faydalı olması açısından.
Uzun konu olduğundan nasıl anlatacağımı bilemedim.