mert59

Üyecik
Merhaba, başlıkta yazdığım şey mümkün mü? Farklı bir IBAN'a para yollayacağım fakat ismimin ve soy ismimin tam olarak gözükmesini istemiyorum. ATM'den kartsız işlemlerle karşı IBAN'a para yüklerken de T.C. girdiğim için açıklama kısmında gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
IBAN'a para yollarken en fazla sansürlü yollamasını sağlayabilirsin. Tamamen gizli bir şekilde yollamak istiyorsan kripto adresine yollayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence her bankada gözüküyordur çünkü kimin para gönderdiğini hesap sahibi bilmeli.

Enpara da açık adres bile görünüyor, bundan aşırı rahatsızım.

Naysta da gizleme seçeneği falan var mı? Bazılarında farklı ibana yollayınca karşı tarafta gözükmüyormuş

Nays'ta da gizleme seçeneği falan var mı? Bazılarında farklı IBAN'a yollayınca karşı tarafta gözükmüyormuş.

Sistemini tam olarak bende bilmiyorum ancak ben kendi bankam İş Bankası'na atınca ismim gözüküyordu arkadaşlarıma (farklı banka) atınca gönderici Nays olarak yazıyor.
Seçenek olayı yok ama bankadan bankaya mı değişiyor orasını bilemedim. Belki müşteri hizmetleri tam olarak aydınlatabilir.

Sistemini tam olarak bende bilmiyorum ancak ben kendi bankam İş Bankası'na atınca ismim gözüküyordu arkadaşlarıma (farklı banka) atınca gönderici Nays olarak yazıyor.
Seçenek olayı yok ama bankadan bankaya mı değişiyor orasını bilemedim. Belki müşteri hizmetleri tam olarak aydınlatabilir.
Ben naystan kendi iş bankası ibanına atınca gözüktü ama şimdi x kişisinin enpara ibanına atsam gözükmez mi acaba?

Belkide sistem kendimize gönderdiğimizi anlıyordur başkasına yollayıp denemek lazım :D