1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 29 Ağustos 2025 #1 Turgut Özal McDonald’s ile Duygu Cafe arası kısa olsa da ilk defa binmiş oldum. İlk defa toplu taşımaya bindim. Çok mutluyum Adana’da yaşayanlar, Özal’dan Abidinpaşa’ya giden dolmuş var mı? Varsa yarın çarşıdayım eve bilgisayar parçası alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2025
Turgut Özal McDonald’s ile Duygu Cafe arası kısa olsa da ilk defa binmiş oldum. İlk defa toplu taşımaya bindim. Çok mutluyum Adana’da yaşayanlar, Özal’dan Abidinpaşa’ya giden dolmuş var mı? Varsa yarın çarşıdayım eve bilgisayar parçası alacağım.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 29 Ağustos 2025 #2 172’e binin hocam. Adana’da yaşıyorum bende, Adana akıllı kent uygulaması diye bir şey var otobüsle bir yere gideceğim zaman çok yardımcı oluyor. Canlı otobüs takip sistemi de var.
172’e binin hocam. Adana’da yaşıyorum bende, Adana akıllı kent uygulaması diye bir şey var otobüsle bir yere gideceğim zaman çok yardımcı oluyor. Canlı otobüs takip sistemi de var.