Uranos

Üstün
Yer
Adana
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 4 milyon kim için çok değil? Türkiye şartlarında evet ortalama bir ev bir araba parası ancak asgarî ücret 22.104 TL hatırlatayım. Her hatanın bir bedeli olduğu gibi bununda bedeli ağır olmuş.

Ne demek gerekli yardım? Kendisi kaşınmış.
+1.
deal-with.gif

Hocam 4 milyon kim için çok değil? Türkiye şartlarında evet ortalama bir ev bir araba parası ancak asgarî ücret 22.104 TL hatırlatayım. Her hatanın bir bedeli olduğu gibi bununda bedeli ağır olmuş.
Bazı borçlar var 100 milyonun üzerinde, zengin iş adamları dahil kimse kapatamıyor. 4 milyon yine abartı bir borç değil, kampanya filan başlatılırsa isteyen bağış yaparsa kapanır bence.

Haberde bahsi geçen şsahıs bu arkadaş sanrım.:sırıt:
Tamam kardeşim en bad boy, en kötü, en havalı sizsiniz. Ama şunu bilin bu adama yardım etmek isteyen bir sürü insan var. Adana’da bir haber sitesinin yorumlarına baktım bir tane eleştiri yorumu yok.
Tabi ki hak ettiğini düşünebilirsiniz, sonuçta herkesin kendi fikri ama dalga geçmenizde hoş değil. Bu adam sizin babanız da olabilirdi.

Para kazanirken sanki ortagiz da batinca yandi totişimin ağzı. Gidip alt coin falan almistir kesin. BAE de yasadigi ortaya cikan bir Turk Youtuber var, insanlardan para toplayip sozde coin bilgisi veriyor. Milyonlari topladi bu yolla insanlardan, eskiden sozde bilgi kanaliydi. O tip herifler yuzunden bulasiyor insanlar bu bataga.