Adata Legend 710 M.2 SSD'nin değerleri normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Denkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 238
İstersen format at diyeceğim de yine de bu kadar düşmesi saçmalık. Şu Adata'ya hiç sıcak değilim ve sürekli sorun konuları karşıma çıkıyor. Bence direkt diski garantiye gönderin, bu disk sıkıntılı. Bu hızlar hiç normal değil.

@Caner Uncu Tam M.2 SSD'yi gönderecektim bugün konuştum biraz da sert çıkıştım müşteri hizmetlerine Gaming.Gen.TR'nin bozuk mal satıyorsunuz dedim, tansiyon biraz yükseldi, bozuk mal falan satmıyoruz diye üste çıktı 2 ay kullandınız dedi, sonrasında yardımcı oldu artık illalah ettim bu hatadan. Dur bakim alltta ki porta takayım dedim M.2 SSD'yi. Orada değerler bu şekil çıktı B650M-R anakartım. Kafam çok karıştı?

İki yuva da PCIe 4.0 x4 destekliyor, fark olmaması gerek. Şu an olması gereken değerleri elde etmişsiniz ama üst slota takıp CrystalDiskInfo görseli atabilir misiniz? Bi' bakalım belki veri yolu düşmüştür. BIOS sıfırlayıp deneyebilirsiniz.

Üst yuva işlemciye, alt yuva yonga setine bağlı.

Hocam üst yuva işlemciye alt yuva yonga setine bağlı derken anlamadım demek istediğinizi, bir de şimdi biraz test edeyim direk PC'de oyun falan oynayayım 2-3 saat sonra atarım hocam, çok zahmetli bir vida ile sabitledim. Bir de boşuna gamign gentr müşteri hizmeti ile kavga ettim o zaman :/

Şimdi yeniden yaptım halen bir sıkıntı bulunmamakta hocam, ekstra olarak Valorant'a ilk girdiğim de 5-6 kez bilgisayarı düğmeden kapata aç yapmak durmuunda kalıyordum, M.2 SSD'nin ışığı yanıp sönerken bir anda duruyordu ve PC donuyordu 10 dakkika da beklsem 15 dakkika da beklesem sorun düzelmiyordu. Kapat aç yapmaktan başka şansım yoktu 20 günde 100 kez böyle yapmışımdır en son artık çok korktum ekran kartının VRAM'e sisteme zarar veririm diye, aradım bugün de alt tarafa taktım ekran kartının tam altına yer oraydı, düzeldi ve tam değerleri alıyorum neden böyle acaba? Şimdi tak çıkar yapacağım sonra alta takmama rağmen eski değere döner diye korkuyorum. Ne düşünüyorsunuz? Anakartım sorunlu olabilir mi?

Ekstra olarak demin size bu mesajı yazdıktan sonra, Gaming.Gen.TR aradım sorunu izah ettiğim değerlerin kendine geldiğini söyledim ama Steam'den oyun indirirek PC bir anda dondu ve hiç kendine gelmedi kapat açmaktan başka çarem yoktu, pazartesi beni tekrarda arayacaklarını söylediler galiba M.2 göndereceğim onlara anakartımda sıkıntı yok, pazartesi de yeni M.2 alacağım. Bilgisayar donduktan ve kapat aç yapmadan düzelmiyorken kapat aç yaptıktan sonra ki değerler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…