GodWatchingUs
Çalışkan
Bir tık ezberden hallice yorumlar olmuş hocam. Hani birkaç inceleme verisine bakılıp onlar söylenip geçilmiş.
Mesela 440 GB SLC Cache dolumundan sonra hız 500 MB/sn'ye düşüyor denmiş ama bu 440 GB veriyi günde kaç kez yazacak ki şu diski alan adam? Oldukça büyük bir Cache, eksi değil de artı daha çok bence.
Bir de ek olarak mevcut diskimin ömrü doldu dediniz, tam olarak sorunu ne diskin? Nasıl doldu ömrü? Bozuldu mu şu an?
Şu anda ömrü tükenmiş o disk sistemimde takılıyken yazıyorum size hocam.
Bilgisayar başındayım.
Bilgisayarı 2021 Haziran'da almıştım. O zamandan beri çalışıyor.
Yani artık ciddi anlamda yaşını doldurdu.
Bir tık ezberden hallice yorumlar olmuş hocam. Hani birkaç inceleme verisine bakılıp onlar söylenip geçilmiş.
Mesela 440 GB SLC Cache dolumundan sonra hız 500 MB/sn'ye düşüyor denmiş ama bu 440 GB veriyi günde kaç kez yazacak ki şu diski alan adam? Oldukça büyük bir Cache, eksi değil de artı daha çok bence.
Bir de ek olarak mevcut diskimin ömrü doldu dediniz, tam olarak sorunu ne diskin? Nasıl doldu ömrü? Bozuldu mu şu an?
Ben birkaç kişiye daha danışarak ve YZ'ya bakarak en azından benim sistemim için Corsair daha iyi olur diye düşündüm.
Bir de TLC olması ve daha uzun ömürlü olması bizim gibi bu konularda cehalet içerisinde olanlar için daha iyi.