Silip tekrar yüklemek bazen çözüm olsa da sorun başka etmen ise çözmez. Bu kadar basit. Belki de sorun çerezleriniz. Öyle bir durumda istediğiniz kadar silip yükleyebilirsiniz. Sonra etrafta gezip bozuk dersiniz.

YouTube'da kullanmak için AdBlock önerir misiniz? uBlock Origin kullanıyordum fakat YT izin vermiyordu.

Hocam artık bence herkes Brave tarayıcısını kullanmalı. Hem reklam engelleyicisi var. Hem en az RAM kullanan Chromium tabanlı bir tarayıcı. Hızlı güvenilir. Ama yine de kullanacağım diyorsanız AdGuard öneririm. Eskiden AdGuard kullanıyordum. En iyisi diyebilirim.

Enhancer for YouTube; youtube için kullanış kolaylığı sağlayan bir eklenti, fakat reklamları engelleme seçeneği de var. Ben onu kullanıyorum ve memnunum. Reklam engellemesinin yanı sıra; otomatik olarak video kalitesini en yüksek kaliteye ayarlaması, fare tekerleği ile sesi ve ctrl + fare tekerleği ile oynatma hızını ayarlamamıza olanak sağlaması harika.

Bildiğim kadarıyla youtube artık reklam engelleyici kullananlara reklam göstermiyor. O eskidendi.